LOADING

Type to search

Ajánlom Mozizom

8 film és sorozat, amit minden szinglinek látnia kell!

Share

Pláne akkor, ha pont el vagy keseredve amiatt, hogy nincs senkid… 

A szingliségnek stációi vannak. Hidd el, én öt évig voltam egyszer pasi nélkül és néha nagyon szomorú is tudtam lenni. De ma már úgy gondolom, hogy ez egy olyan állapot, amiből ki kell (és ki is lehet) hozni a legtöbbet.

Azért mert jelenleg a barátaiddal és a családoddal töltöd a legtöbb időt, még nem jelenti azt, hogy a te életed rosszabb lenne bármivel, mint azok, akik jelenleg párban élnek!

Szóval mozira fel, nézd meg hogy csinálják a többiek!

 

Bridget Jones és az ő naplói

Örök és személyes kedvencem a lány, aki minden helyzetben kedves, és vicces, és akinek az egész világ köszönheti, hogy az “öreglány” már bántó, és politikailag nem korrekt. Régebben ezt bizony elég gyakran kellett hallgatnia azoknak, akik nem találtak idejében (mit is jelent ez tulajdonképp?) párt maguknak. Az első részt imádtuk, a másodikat nem annyira, a harmadikat viszont megint csak.

Miért szeretjük ***még mindig*** Bridgetet?

Szex és New York összes

Bridget Jones nélkül nem lehetne Carrie és társai. Aki nem nézte többször is végig vetésforgóban az összes epizódot, az kezdje el, mert sokkal több ez, mint négy nő rinyálása arról, hogy nincs pasijuk. Ma már a pop kultúra része, happy endekkel végződő történet, divat történelmi pillanatokkal és sok-sok igazsággal megfűszerezve. Néhány havonta felrepül a pletyka, hogy lesz még folytatás, de SJP jelenleg nem annyira bírja Kim Catrallt, szóval erre nem fogadnék.

7 idézet Samantha Jonestól, ami miatt *egy kicsit* ő a kedvencünk…

Hogyan legyünk szinglik?

Egyel szókimondóbb, mint amit a patyolat lelkűek elfogadnak, de érdemes megnézni ezt a filmet, mert valójában a női barátságról, a kitartásról és arról szól, hogy hibákat elkövetni igenis éri. Nagyon is. És Rebel Wilson szokás szerint elviszi a filmet, Dakota Johnson, aki a főszereplő (lenne) esélytelenül indul mellette.

Napsütötte Toszkána

Létezik ember, aki még nem látta? Hát az gyorsan nézze meg. A szerkesztőség személyes kedvence, és nem csak a csodálatos tájak és férfiak miatt, hanem a gondolat miatt is, hogy miért ne? Miért ne kezdhetnénk akár negyven vagy ötven évesen is új életet egy másik országban?

Álljon meg a nászmenet! 

Mindenki kedvenc negatív főhőse, aki a film 90 százalékában azért dolgozik, hogy meghiúsítson egy esküvőt. Ezt teszi a nő, aki pánikba esik, mert későn jön rá, hogy valójában a legjobb barátjába szerelmes. A fiú viszont másba. Van ilyen. Julia Roberts saját bevallása szerint is önmagát játssza: teljesen neurotikus, és mindent megtesz azért, amit a fejébe vesz. Hm…

Reggeli Tiffanynál

A klasszikus, ami nélkül nincs filmtörténelem. Jóval (jóval!) megelőzve a korát mutatja be a lányt New Yorkból, aki tesz a konvenciókra, pezsgőt iszik reggelire, dohányzik, bulizik, és esze ágában sincs férjhez menni… Ismerős?

Négyen egy gatyában

Az első külön töltött nyár, amikor egy kicsit mindenki felnő. Nem könnyű a barátaink nélkül a városban, de fontos, hogy ne szakadjunk el egymástól!

Elvált nők klubja

Egy újabb kortalan klasszikus, kortalan dívákkal, akikkel mind együtt tudunk érezni. A fiatalabb nővel lelépő férfi nem újdonság, az viszont igen, hogy ez a három nő a saját kezébe veszi az életét, összebarátkoznak, összefognak, és bosszút állnak. A végén persze itt sem a bosszú a lényeg… de a többit inkább nézzétek meg!

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

Régóta vagy szingli és nincs kedved elölről kezdeni az egészet?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *