LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

A szenvedélyes nő megszerzésének 6 lényeges lépése (nem bánod meg…)

Share

Szenvedélyes, merész, és állati szexi. Már a becserkészés folyamata is izgalmas, de hazudnál, ha azt mondanád, nem akarsz tőle többet. Semmi gond nincs azzal, ha találkozol egy nővel, aki elveszi az eszed – ne is kockáztasd meg, hogy nem ismered meg közelebbről. Nem fogok hazudni, nem lesz egyszerű – de az ilyen lányok általában 100%-ban megérik a fáradtságot. 

Légy eredeti!

Ha egy dolgot megtanultam az évek során az az, hogy a férfiak hajlamosak azt gondolni, hogy állati szellemesen flörtölnek. Azonban ez sajnos csak az esetek kevés százalékban igaz. Úgyhogy amikor a legjobb formádat hozod a hódítási folyamat során, próbálj meg rátenni még egy lapáttal. A szabadszellemű lányok már túltették magukat a jól bevált szövegeken, mindig valami többre vágynak.

Fogadd el olyannak, amilyen

Ki nem állhatom, ha valaki a múltjával támad egy másik embert. Ki vagy te, hogy ítélkezz? Jézus? Ha szabadszellemű lány után indulsz, jó tudnod, hogy Ő tényleg szabad. Ez azzal jár, hogy valószínűleg bevállalt pár kockázatos dolgot a múltban, és hozott pár rossz döntést. Ki nem? De mivel ilyen szabad, ezek a dolgok nem tették tönkre, nem ijesztették meg, nem változott meg tőlük. Jobban jársz, ha ezt megjegyzed, minthogy valami olyat vágj a fejéhez, ami a múltban történt.

Ne rajongj érte, inkább ismerd meg

Egy szabadszellemű nő mindig tudja, mikor érdekel valakit komolyabban, így azt is rögtön megérzi, ha csak a gondolatába vagy szerelmes. Ismerd meg. Beszélgess vele. Érdeklődj.

Motiváld és inspiráld

Sokan azt hiszik, a két szó ugyanazt jelenti, de szerintem különbözőek. Nagyon fontos, hogy az ilyen lányokat motiváld, bátorítsd és támogasd, hogy kövessék az álmaikat. Emellett miután jobban megismerted, találj olyan dolgokat, amik inspirálják. Például, ha látsz egy festményt, írd meg neki sms-ben: ’Fogadok, hogy te is tudnál ilyen elsöprőt alkotni, ha nem jobbat.’ Ez szexi, valamint kihívás, és boldog lesz, hogy hiszel benne.

Légy jelen, de hagyj neki teret

A közhiedelemmel ellentétben a szabadszellemű nőket igenis le tudod kötni magad mellett, mindössze annyi a titok, hogy hagyd szárnyalni, ha arra van szüksége. Ne fojtsd meg a gondoskodásoddal, mert akkor biztosan elveszíted. És mindig vedd figyelembe, hogy rád is szüksége van. Repülni akar majd, de mindig vissza fog térni a fészekbe, ahol otthon érzi magát, mert szeretik és védelmezik

Ne oldj kereket az első alkalommal, mikor dominanciát mutat

Előbb utóbb össze fogtok veszni, ez elkerülhetetlen. Arra légy felkészülve, hogy Ő ekkor valószínűleg beléd fogja mélyeszteni a fullánkját. Ne hátrálj meg. Próbáld megérteni az Ő nézőpontját is. Biztos, hogy nyomós oka van annak, ha támad. Kommunikációval és megértéssel újra közös nevezőre fogtok jutni, ígérem. Ne add fel.

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

Az érzelmes és szenvedélyes nők 10 “rossz” tulajdonsága…

Tags:

You Might also Like

1 Comment

  1. Edy Some 2018-05-11

    Már meg is bántam …

    Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *