LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Mit is jelent erős nőnek lenni *igazából*? Valami ilyesmit…

Share

Semmiképpen nem azt, hogy agresszív vagy, vagy ordítozol, ha valami nem tetszik…

Viszont:

Biztos, hogy ha nem is azonnal, de páros lábbal lépsz be a napodba, még akkor is, ha épp nincs kedved.

Mert vannak dolgok, amelyek elintézésre szorulnak. 100%-ot teszel bele, még akkor is, ha senki nem látja, vagy értékeli.

Még akkor is, ha csak te tudod, hogy milyen keményen dolgozol. Még akkor is, ha nem jár érte gratuláció. Mert magadat szeretnéd büszkévé tenni.

Tudod, hogy mi a módszered arra, ha rossz napod van, vagy, ha valaki megbánt. Céljaid vannak az életedben, és ehhez kreatív túlélési technikákra van szükséged. Ismered mindet, hiszen millió dolgon átmentél már.

Elfogadod a hibáidat, és ha nem is rajongsz minden nap önmagadért, azért megpróbálsz. Emelt fővel jársz, független vagy.

Egyedül is jól érzed magad, bár szereted a társaságot, nem ijedsz meg attól sem, ha magadra maradsz egy problémával. Megoldod.

De azt is pontosan tudod, hogy mikor kell segítséget kérned. És meg is teszed.

Nem engeded, hogy mások rosszul bánjanak veled, vagy lekezeljenek, így néha vannak konfliktusaid olyanokkal, akik azt hiszik, hogy többek, vagy jobbak nálad. Tisztelettudó vagy, és nincs bajod azzal, ha valaki más, vagy okosabb és tapasztaltabb mint te.

Ellenkezőleg. Szívesen tanulsz és szívesen képzed magad. De a lekezelést visszautasítod.

Elmondod, hogy mit gondolsz, vagy, ha valami bánt. Hiszel abban, hogy a kommunikáció fontos, és közelebb hozza az embereket.

Azokon a napokon is felkelsz, amikor eszed ágában sincs, amikor legszívesebben feladnád. Nagy lélegzetet veszel, összefogod a hajad és elindulsz.

Még akkor is, ha épp pokoli nehéz, mert tudod, hogy jobb lesz. Mert tudod, hogy vannak jobb és rosszabb napok…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *