LOADING

Type to search

Rácsodálkozom Szépítkezem

Te is odáig leszel ezekért a Star Wars ihlette szépségápolási cuccokért, még akkor is, ha a filmek hidegen hagynak

Share

Végre egy olyan téma, ami Star Wars-os és mégis megdobogtatja a nők szívét! Ezeket a szépségápolási és smink cuccokat neked is látnod kell! 

A nők nem feltétlenül rajongnak a Csillagok háborúja filmes univerzumért (persze vannak, akik igen és azzal sincs baj), de most végre a piacra került valami olyasmi, ami még azoknak is tetszeni fog, akik eddig ódzkodtak a Star Warstól. Május 4-én debütált ugyanis az a különleges smink kollekció, amit a híres sci-fi filmsorozat ihletett.

A kollekcióban van minden, ami egy nő smink, és fürdőszobai kollekciójába kellhet, mindezt persze a film stílusában prezentálva. Hamarosan érkezik egy parfüm is, amit a Sötét oldal ihletett meg, de erről még nincsenek információ. A smink készítője és ötletgazdája, Ashley Eckstein elárulta, hogy még a férfiakra is gondoltak, hiszen nekik is szükségük van az ápolásra. Nézzük, hogy miket tartalmaz a Csillagok háborúja sminkszett!

Egyébként, ha szereted a Csillagok háborúját, akkor ne hagyd ki a Han Soloról szóló filmet, amit május 25-től játszanak a mozik Solo: Egy Star Wars-történet címmel 😉

Chewbakkás szakállápoló szett a szőrös férfiaknak

A híres Millenium Falcon ihlette szemhéjpúder paletta az Univerzum színeiben

C-3PO és az R2-D2 formájú fürdőbombák, hogy lazíthass a kádban egy jót

Hogy tetszik a kollekció? Kíváncsi leszel a többi termékre is?

forrás

Sminkelj te is profin, ezt ajánljuk hozzá!

5+1 szemhéjpúder az igéző tekintetért!

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *