LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

A *nyári románc* nyolc alapszabálya, amit ne szegj meg!

Share

Például ne szeress bele, ha részéről csak egy flört az egész… 

Azt mondják, hogy a kapcsolatok bár a véletleneken is múlnak, sokszor csak attól függnek, hogy hogy döntünk. Ha van lehetőség találkozni egy szexi idegennel, akkor miért is ne? Ha egyedülálló vagy, és jót tenne neked egy kis izgalom, akkor bonyolódj bele egy nyári viszonyba.

Ha ezt akarod.

Nem árt azonban tudni néhány dolgot, hogy a nyár elmúlásával jobban, ne pedig rosszabbul érezd magad.

“Nincs dolgod?!”

Minden évszakban, de talán nyáron a leginkább igaz, hogy amikor pezseg a világ, te is pezsegj vele. Lehet, hogy mostanában sokat találkozol valakivel, de MINDEN idődet vele tölteni balgaság lenne. Az idő csodás, vesd bele magad a város sodrásába. És ne töltsd minden időt az “új” partnerrel. Ez egyébként semmilyen kapcsolatban nem kifizetődő.

Ne hagyj hátra semmit!

Ha tudod, hogy mibe mentél bele, hogy ez csak egy nyári flört volt, vagy kaland, ne csinálj úgy, mintha több lett volna. Az egód kedvéért különösen ne. Ha megbeszéltétek, hogy ez mit jelent mindkettőtök (!) számára, akkor tartsd magad te is ehhez. Ha vége, legyen vége.

Írd alá a szerződést

Magyarán, tisztázd már az elején, hogy számodra ez kaland, kellemes időtöltés, semmi más. Nem fair a másikkal szemben, ha többen reménykedik, ha többet akar. Ha szeretnéd jól érezni magad tény úgy, de ne gázolj bele más érzéseibe. Tervezhetsz úgy, hogy szeptembertől ismét a régi kerékvágásban folytatod az életed, de ezt tudasd a másikkal is.

Figyelj a kérdésekre akkor is, ha nem jön válasz

Tiszteld a másik személyes terét. A “Merre vagy? a “Kivel vagy?” és egyéb kérdések nem biztos, hogy beleférnek egy nyári kalandba. Ha a másik egy ponton túl nem akar beszélni magáról, vagy a titkairól ne faggasd.

Figyelj oda a szerelemre

A kaland, a nyári románc nem szerelem. Ha olyan emberbe szeretünk bele, aki nem akar hosszútávú kapcsolatot, valószínűleg baj lesz a vége. De mindenképp sok sírás. Ha úgy érzed, hogy kezdesz átesni a korláton beszélj a partnereddel. Lehet, hogy ő is úgy érez, de ha nem, akkor el kell engedjen.

Nem kell mindenkinek tudnia…

Akár egy idegen országban, akár egy nyári bulin történnek “bizonyos” dolgok, (rövidek, vagy hosszúak…) szóval igazából rátok tartozik. Lehet, hogy olyan partnerre találsz, akit egyáltalán nincs kedved bemutatni a barátoknak, meg a családnak. És ezt nem is kell megtenned szerencsére. A nyári románc azért van, hogy két ember jól érezze magát. Bulizz, randizz, élvezd az életed, nem kell beszámolnod és elszámolnod senkinek és semmivel!

Ha úgy érzed másról szól, köss ki

Bármit dobhat az élet. Tényleg. Lehet, hogy elindulsz a nagy “szingli nyárba” és néhány hét múlva azon kapod magad, hogy ugyanaz a személy hív kétnaponta, hogy bármennyire is tombolnál, inkább elcsendesedsz, hogy esténként sétálgatsz vele kézen fogva, és kezd komollyá válni az ügy. Lehet, hogy “véletlenül” épp társra találtál? Még akkor is, ha eszed ágában sem volt? Annyi baj legyen… beszéljétek meg. És örüljetek egymásnak!

A nyári flörtökben nem mindenki jó. Van aki azonnal szerelmes lesz az első csók után, és van, aki minden nap másokkal akar randizni. Bárhogy is legyen, figyeljünk egymásra.

És élvezzük a nyarat!

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

14 emlékem rólad, a nyári fiúról…

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *