LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Utazom

Elmentünk Visegrádra! Ilyen volt a Goodstuff csapat tavaszi kitelepülése

Share

Ha eddig azt gondoltad, a Duna látványa már annyira hétköznapi, hogy egyáltalán nem tud lázba hozni, akkor ideje elutaznod Visegrádra! A hely, amely annyira megnyugtató, hogy soha többé nem vonod kétségbe, érdemes-e Magyarországon kikapcsolódni.

Idén is megtartottuk a Good Stuff Magazin szerkesztőségi kitelepülését, és mi lehetett volna erre alkalmasabb hely a királyi Visegrádnál és a Vár Hotel Kastélyszállónál? Ugye. Bár ez a „kiruccanás” nem csupán pihenésnek indult, kifejezetten nehéz dolgozni és cikket írni úgy, hogy elképesztő panoráma tárul eléd. Nem kívánok barokkos körmondatokat írni arról, mennyire festői szépségű ez a városka, de amikor minden reggel a Duna látványa fogad az erkélyen, akkor nehéz nem szuperlatívuszokban beszélni.

A Csapat… 🙂

Az épület egykoron Görgey Artúr vadászkastélya volt, ennek megfelelően egy kicsit mi is úgy érezhettük az ott töltött idő során, mintha magunk is királylányok lennénk. Erről a személyzet is gondoskodott, hiszen ugyanolyan töretlen lelkesedéssel és kedvességgel álltak a rendelkezésünkre az első napon, mint az utolsón. Itt még hozzátenném, hogy ehhez a „nemesi sarj” érzéshez a több fogásos étkezések is hozzátettek. Sokat. De ha már a királyi lakománál tartunk, nem érdemes kihagyni a bor kínálatot sem, amelyet volt lehetőségünk megízlelni a váraljában kialakított borospincében. (Persze, mindezt mértékkel tettük!)

Judittal, a főszerkesztővel a passzív pihenés lelkes rajongói vagyunk, így nem is volt kérdés, hogy elsőként fedezzük fel a hotel wellness részlegét munkamegbeszélés címszó alatt. Itt talán jobb is, ha a képek beszélnek helyettem. (A Dunára nézző jakuzziért előre is elnézést kérek, ne utáljatok minket nagyon… :))

A szerkesztőség másik fele pedig hátukra kapták a hátizsákot és sorra vették a látnivalókat, amelyből azért akad jónéhány kezdve a Salamon-toronytól a Fellegváron át a Zsitvay-kilátóig.

 

Számomra újra bebizonyosodott, hogy egy élet is kevés ahhoz, hogy kicsi országunk minden táját bejárjuk, mindenesetre mi megpróbálkozunk vele!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *