LOADING

Type to search

Élem Inspiráció Rácsodálkozom

Ez a 7 dolog, most megváltozik (legalábbis a csillagok szerint)!

Share

Egy nyolc éves ciklus zárul most le, és ezt érezni is fogjuk.

Az Uránusz ugyanis a Kosból a Bikába lépett. Hogy ez mit jelent a hétköznapokban?

Amíg az Uránusz a Kosban volt, a hatalomé volt a főszerep. Az emberek arra törekedtek, hogy vezetői pozíciókba lépjenek és bátor döntéseket hozzanak az életüket illetően. Ha Te is részesültél ebből, akkor pihenj egy kicsit és gyönyörködj mind abban, amit elértél. Május 15-től a biztonságérzeted megnő és ez egészen 2026-ig fog tartani.

Ami történhet:

1:A Föld instabillá válik alattunk

Már el is kezdődött! A Kilauea vulkán működésben van, otthonokat és megélhetéseket tönkre téve, amiktől sok ember élete függ.  Ezen kívül földrengések százait észlelik világszerte. Pont ez történik, ha az Uránusz a Bikában van. A Bika, ami a stabilitás jelképe, kihívóra talált az Uránuszban, aminek az energiáját a mozgás és a változás adja. A következő pár évben még több ilyen történésre kell számítanunk a Földön. Az Anyatermészet üzen, hallgatnunk kéne rá

2:Személyes megvilágosodás

Akár tudsz róla, akár nem, most épp szunyókálsz a volán mögött. Általában véve a népesség nincs képben a dolgokkal kapcsolatban. Az Uránusz rávilágít a hamis képzetekre, amiket magadról hordozol, és megszabadít tőlük.

Néhány embernek az elkövetkező időszak új fejezetet nyit az életében, amikor megismerkedhetnek valós önmagukkal, és megtudhatják, mi is a szerepük a Világ rendjében.

3:Nehezebb lesz szembenézni a változásokkal

A Bika és az Uránusz energiái ellentétben állnak egymással. A Bika szereti az állandóságot, az Uránusznál viszont minden a változásról és a fejlődésről szól. A következő hónapok és évek megkérdőjelezik a nézeteid a biztonságról és a stabilitásról. Itt az idő elengedni egy-két dolgot az életedből, mentális és fizikai síkon is, hogy helyet kapjon az új.

4:A materiális javakhoz fűzött kapcsolatok is változnak

A társadalom kezdi elengedni a személyes birtoklás fogalmát. Láttuk, milyen sikere van az Uber-nek és az Airbnb-nek, de egy megosztott gazdaság új képet fog alkotni arról, hogy mi a miénk és mi nem. Ha eddig azt gondoltad, hogy kiadni a lakásod, míg elutazol rossz ötlet, az elkövetkezendő hónapok és évek során nagy eséllyel meg fogod gondolni magad

5:Változások a pénzügyben

A Bika a Wall Street kabalája. Mikor legutóbb az Uránusz a Bikában állt, Roosevelt elnök elindította a New Deal programot, ami segített véget vetni a Nagy gazdasági világválságnak. A következő gazdasági hanyatlás már az ajtón kopogtat, a régóta fennálló bankrendszer felborulhat a devizák forradalmának következményeként. Figyelj, hogy mibe fektetsz!

6:A nagyvállalatok csúnya vég elé néznek

A hatalmas giga cégeknek gondjaik lesznek. A #metoo mozgalom már megalapozta a hangulatot, a vállalkozások metaforikus kasztrálása nagyon is lehetségessé válik, amíg az Uránusz a Bika jegyében áll. A fiatalabb generáció átveszi az irányítást, a hosszú ideje hatalmi pozíciót betöltők korszaka a végéhez közelít. Reméljük a váltás ésszerű lesz, és nem fájdalmas.

7: A szerelemről és a párkapcsolatokról alkotott képünk is megváltozik

A példák, amikkel felnőttünk már nem működnek, nézeteink egyre inkább a nyitott kapcsolatok felé húznak. A nyitott itt nem feltétlenül a többszerelműségre (poliamoria) utal, bár ez is lehetséges. A nyitott ebben a kontextusban azt jelenti, hogy szabadabban fogunk kommunikálni és megosztjuk az érzéseinket egymással. Szabadabban adjuk saját magunkat, mint valaha.

Ez az új korszak arról fog szólni, hogy megtaláljuk a biztonságot a szabadságban.

Az önkifejezés szabadsága, az anyagi javak szabadsága és a pénz szabadsága nagy hatással lesz az életünkre a következő hónapokban és években. A legjobb, ha nyitottak vagyunk a változásra, és elfogadjuk azt. Az ellenállás természetesnek tűnik, de csak frusztrációhoz vezet.

Itt az ideje új korszakot köszönteni!

Forrás

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

Ilyen lesz a májusod… (legalábbis a csillagjegyed ezt súgja)

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *