LOADING

Type to search

Rácsodálkozom

12 híres pár, akiknek esküvőjére *talán* örökké emlékezni fogunk!

Share

Vannak, akik nem bonyolítják túl, vannak, akik milliós menyasszonyi ruhát viselnek és több koszorúslány kíséri őket az oltárhoz. Vannak, akik pizsamában, míg mások meglepetés esküvőt szervezve mondják ki a boldogító igent. Ahány pár, annyi szokás és nincs ez másként a hírességeknél is. Most olyan példákat hoztunk, akiknek az esküvőjük emlékezetes volt valamiért. 

Az igazi esküvőszezon májustól indul és egészen szeptember végig tart. Hetente érik egymást az esküvők a hírességek között is. Hamarosan összeházasodik Megan Markle és Harry herceg, és biztos, hogy emlékezetes pillanatoknak lehetünk majd szemtanúi a televíziós közvetítés előtt ülve. Nézzük, hogy ki hogyan mondta ki a boldogító igent előttük!

Amit eddig tudunk Megan Markle és Harry herceg közelgő esküvőjéről…

George Clooney és Amal Alamuddin

© Eastnews

A fotón George Clooney és Amal Alamuddin elhagyják a velencei Ca Farsetti Palazzo épületét, ahol kimondták a boldogító igent 2014-ben. Amal egy nadrágkosztümöt viselt, Clooney pedig egy elegáns zakót és hozzá illő nadrágot. Az esküvőn nem voltak sokan, de ők pont így akarták.

David Beckham és Victoria Adams

© Rexfeatures

A híres focista és a Spice Girls énekesnője hirtelen házasodott össze 1999-ben. A történet szerint David és Victoria csak felkereste a szüleit, majd bevonultak a hivatalba és összeházasodtak. Wow!

John Lennon és Yoko Ono

© Eastnews

John Lennon az esküvői fotójukon éppen a házassági bizonyítványát mutogatja, a háttérben pedig a Gibraltár-szikla látható. John és Yoko 1969-ben házasodtak meg, három évvel az első találkozójuk után, ami egy kiállításon történt, ami Yoko szervezett.

Vilmos herceg és Kate Middleton

© Eastnews

Az egyik legjobban várt esküvő volt az övék, amit több millióan követtek élőben a televízión keresztül. Katalin egy több millió font értékű csodás ruhában állt az oltár elé, ahová kis koszorúslányok kísérték. Az első hitvesi csókról több ezer fotó készült, de hát a királyi esküvők már csak ilyenek.

Kurt Cobain és Courtney Love

© tumblr

Kurt Cobain és Courtney Love 1990 januárjában találkoztak egy portlandi szórakozóhelyen. Az esküvőjük 1992-ben volt Hawaii-on Waikiki tengerpartján. A lagzin mindössze 8 vendég volt jelen, Courtney a ruháját egy barátnőjétől kérte kölcsön, Kurt pedig pizsamában volt, mert lusta volt felöltözni.

Julia Roberts és Daniel Moder

© АР

 A színésznőt operatőr férje egy meglepetés esküvőn vett feleségül. Minden ismerősüket meghívta Daniel titokban egy ranchra, Julianak azt mondta, hogy viseljen fehér ruhát. Ő nem jött rá a meglepetésre, csak ott, amikor meglátta az anyakönyvvezetőt.

Mia Farrow és Frank Sinatra

© Eastnews

 Mia Farrow és Frank Sinatra 1966-ban házasodtak össze Las Vegasban. A vőlegény 50 éves volt, és a menyasszony 21. A házasság csak két évig tartott, de a legjobb barátok maradtak egész életükben.

Mick Jagger és Bianca Pérez-Mora Macías

© Eastnews

Jagger és menyasszonya 1971-es esküvőjükön. A menyasszony már várandós volt az igen kimondása előtt, de ez nem akadályozta meg, hogy egy haute couture ruhát viseljen, ami alá semmit sem vett fel. Ezzel beírta magát a legkülönlegesebb menyasszonyi ruhák sorába.

Barack Obama és Michelle LaVaughn Robinson

© Eastnews

Barack Obama a szakmai gyakorlatán találkozott Michelle-lel az ügyvédi irodában, ahol mindketten dolgoztak. A férfi hónapokig próbálta felhívni a nő figyelmét, ám Michelle rá se bagózott. Később meghallgatta Barack beszédét, ami az afroamerikai tinédzserekről szólt, és egyből beleszeretett. A pár 1992-ben házasodott össze.

Sting és Trudie Styler

© RICHARD YOUNG / REX / Shutterstock

Sting és Trudie Styler egy szokatlan, de igazán mesés esküvőt szervezetek 1992-ben. A templomi ünnepség után Sting felvette a feleségét felültette egy lóra, aztán odavezette az otthonukban, ahol hatalmas bulit csaptak a vendégeikkel.

Diana Frances Spencer és Károly herceg

© Eastnews

Károly herceg 1981-ben feleségül vette az elbűvölő Lady Dianát, aki bár soha nem lett Nagy-Britannia királynője, de mégis ő maradt örökre a szeretet és a jószándék legnagyobb követe. A “Szívek királynőjének” hívott Diana és Károly esküvője bekerült a rekordok könyvébe is, hiszen több milliárd ember nézte a televíziós közvetítést a tévében.

Egy majdnem esküvő története: Audrey Hepburn

© Eastnews

A fotón az látható, ahogy Audrey Hepburn felpróbálja az esküvői ruháját. A színésznő majdnem hozzáment James Hansonhoz, ám az esküvőt az utolsó pillanatban törölték, mert Audrey a karrierjét és a munkáját választotta inkább.
Neked melyik esküvő volt a legemlékezetesebb a felsorolásból? Esetleg van más? Kommentálj! 
Nézd meg ezt is:

Tornacipőben férjhez menni? Bizony! (Mi nem házasodunk idén, de azért ez kéne…)

Hány és hány esküvőn néztük, hogy szegény menyasszony, a vacsora után már azt sem tudta hová rúgja le a cipőjét. A KEDS cég kitalált egy mentő ötletet, és elég menő lett… Persze nem azt mondjuk, hogy legyél kevésbé ragyogó, vagy, hogy ne viseld a világ legelegánsabb cipellőjét, miközben az oltárhoz sétál…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *