LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Kincs, ami nincs – avagy kipróbáltuk a natics *láthatatlan* arcmaszkját!

Share

Újabb terméket vetettünk nagyítónk alá! Leteszteltük a natics hydra-N arcmaszkját és hidd el, ez a cikk neked is szól…

 A natúrkozmetikumok piacán rendre találkozhatunk jobbnál jobb arcmaszkokkal, ám legjavuk egy dologban azonos, ez pedig nem más, mint az agyag. Ez kétségtelenül remek összetevő, nem véletlenül kerül bele megannyi termékbe, azonban előfordulhat, hogy valakinek egész egyszerűen nem válik be.

Nos, többek között ezt a problematikát küszöbölte ki az egyik hazai nagy kedvencünk, a natics, amelynek kínálatában csupán egy darab arcmaszkkal találkozhatunk, de az több szempontból is egyedülállónak bizonyult.

Gyors áttekintés a külsőségekre:

Ahogyan már megszokhattuk, a natics hydra-N-re keresztelt arcápoló termék is visszafogott, elegáns külsővel jelenik meg. 100 ml-es kiszerelésben kapható, amely hosszú időre elegendő, tekintettel arra, hogy az arcmaszkokat heti 1-2 alkalommal szükséges csak használni. Ún. “disc top”, vagyis nyomós-billenős flakonban vásárolható meg, amely egyfelől a könnyed adagolást segíti elő, és további nagy előnye, hogy egyáltalán nem kell belenyúlni a tartalmába. A hydra-N nem hazudtolja meg nevét, hiszen állagra vízszerű, átlátszó géllel találkozunk, amelyet körülbelül 2-3 mm vastagon kell felvinni az arcbőrre.

Ezennel rá is térnék a termék használatára, ami bár nem bonyolult, némi magyarázatot igényel. Óriási plusz pont, hogy bármely bőrtípushoz tartozik is a vásárló, nyugodt szívvel használhatja. Ez pedig úgy fordulhat elő, hogy legtöbbünk bőre zsírosságtól függetlenül vízhiányos. Azt nem ígéri a termék, hogy csupán ezzel megoldhatjuk a problémát, hiszen a valódi vízfogyasztás is kiemelten fontos, ha a szépségápolásról van szó. Azonban extra hidratálást tud nyújtani, ellenben az agyagos arcmaszkokkal, amelyek használatát követően fokozott vízbevitelre van szükség.

Első lépésként el kell végeznünk a szokásos arctisztítást – ehhez jó szívvel ajánlom a márka BHA-detox arclemosóját -, mielőtt még felkerülne a hidratáló pakolás. Ami kiemelten fontos a natics hydra-N arcmaszknál, hogy ne hagyjuk megszáradni! Ez talán furcsa lehet első olvasatra, tekintettel arra, hogy a maszkokat 15-20 percen át kell magunkon hagyni. Azonban ez a kozmetikum arra hivatott, hogy extra hidratálást nyújtson, azonban ha megszárad a maszk, akkor már nem fejti ki eme hatását. Embere válogatja, nálam általában tíz perc használat után kerül lemosásra a termék, ekkor még nedves tőle az arcom.

Szemüveges felhasználóknak külön ajánlom a terméket, ugyanis az agyagos arcmaszkokat használva nem tudom magamon hagyni a látó eszközöm, anélkül, hogy ne piszkítanám be az okulárét. A hydra-N nem maszatolódik, foltot sem hagy, így abban a tíz percben, amíg használom, tudok bátran tenni-venni a lakásban. Öblítést követően folytathatjuk az arcápolási rutint, én magam azonban a tonizálást ez esetben ki szoktam hagyni, ugyanis a hydra-N ezt a funkciót is betölti. Ezután bátran felkenhetjük az arckrémünket is.

Mit rejt a termék?

  1. gluconolactone – elsőre inkább egy ősi indián törzs elnevezésére hasonlít, azonban ez a hangzatos kis hydroxy-sav a termék legfőbb komponense. Vízzel érintkezve ugyanis gluconic-savat alkot, amely rendkívül hidratál, továbbá rugalmasságot biztosít arcunknak.
  2. hialuronsav – amely talán az egyik legismertebb nedvességmegkötő összetevő. Amellett, hogy feszesít, segíti az egyenletes bőrfelszín kialakulását.
  3. provitamin B5 (azaz panthenol) – legfőképpen ő felel az ápolásért és a gyulladáscsökkentő hatásért
  4. jázmin- és fehérrózsa- hidralátum: ezek a szépen csengő virágok segítik, hogy bőrünk a termék használatát követően is puha maradjon…

Téged is felcsigázott?

A natics hydra-N arcmaszkot ITT találod!

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *