LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

6 jel, hogy magadnak való vagy, nem pedig unalmas, és karót nyelt…

Share

Ebben a világban, amikor mindenki magát mutogatja, gyakran félreértik azt, aki csendben marad, és magából töltekezik. 

Ha te is ilyen vagy, akkor ezeket a jeleket jól ismered:

1. Szükséged van arra, hogy egyedül legyél

Időről időre magadban szeretnél lenni. Emiatt gyakran kihagysz “bulikat” eseményeket, hogy feltöltődj úgy, ahogy neked a legjobb: egyedül. Talán azt hiszik, hogy azért maradsz otthon mert rossz a kedved, pedig nem. Azért, mert jót tesz neked.

2. A legjobb barátod te magad vagy

​Mások talán millió fotót készítenek közösen, de te nem vagy ilyen. Magaddal van a legszorosabb kapcsolatod. Tudod, hogy mire, hogyan reagálsz, ismered a jó és rossz tulajdonságaidat. Vannak barátaid természetesen, de őszintén szólva a legjobb társaság magadnak te vagy. (És ezt néha egyáltalán nem értik mások…)

3. Inkább hallgatsz, mint beszélsz

Nincs szükséged arra, hogy folyton járjon a szád. Az sem fontos neked, hogy mindenki megismerje a gondolataidat, ugyanakkor remek hallgatóság vagy, mert érdekelnek az emberek.

4. Álmodozol, gyakran ébren is

​Időnként elveszel a saját világodban. Jellemző rád, hogy nagy képzelőerővel rendelkezel, olyan dolgokat is elképzelsz, amelyek gyakran nincsenek is ott. Komplett történeteket szősz emberekről, helyekről, és ilyenkor kiszakadsz a világból teljesen. A fantáziád legalább olyan fontos neked, mint a valóságod.

5. A sok impulzus néha kiborít

​Érzékeny vagy a környezetedre, így előfordul, hogy néha agresszíven reagálsz, ha túl sok impulzus ér. A zajok, a sok ember, a kavalkád neked inkább tortúra, mint szórakozás. Ha teheted kerülöd.

6. Furcsának tűnhetsz másoknak

Időnként furcsán reagálsz, mert nem tudsz mit kezdeni a semmitmondó beszélgetésekkel, vagy a túlbuzgó emberekkel. A képmutatás és a felesleges jópofizás is távol áll tőled – nem is tudod kezelni.

Általánosságban elmondható rólad, hogy nem tudod másnak mutatni magad, mint aki vagy. Ezt néha félre értik. De ezt ne bánd. Közeledj továbbra is őszintén az emberekhez. Remek szűrő!

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

Kellett az egyedüllét, hogy igazi társaddá váljak

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *