LOADING

Type to search

Élem Ez+az Rácsodálkozom

Ezt árulja el a személyiségedről, hogyan tartod az öklöd!

Share

Gondoltad volna, hogy ez a látszólag semmitmondó mozdulat milyen sok információval szolgálhat rólad? Legyen szó a lelkialkatodról, a dolgokhoz való hozzáállásodról, valamint arról, hogyan reagálsz a külvilágra. Játssz velünk egy kicsit!

Fogadjunk, hogy máris szeretnéd kipróbálni. Csalni nem ér! Íme az első variáció: 

Ha így tartod az öklödet, igen érzékeny ember vagy. Könyörületes, gyengéd és figyelmes. Kiemelkedő empátiával rendelkezel, figyelembe veszed mások érzéseit, és eszerint cselekszel. Valójában viszont legbelül nagyon is szervezett vagy és kreatív, aki hajlamos a befelé fordulásra, ugyanakkor olykor kitárulkozik a külvilág felé, esetenként türelmetlen. Arra figyelj, hogy sokan kihasználják a tisztességes embereket, amilyen te is vagy. Maradj is ilyen, de azért légy óvatos!

A második variáció:

Ha így tartod az öklödet, tehetséges, karizmatikus, nyitott és lehengerlő személyiség vagy, aki szeret a pillanatnak élni. Ahogy a hüvelykujjad is fedi a többit, Nem leplezed az érzelmeidet: ami a szíveden, az a szádon.  Szíved mélyén ambiciózus, sokszor rejtett céljai felé törekvő ember vagy: az álmaidat nem adod akárkinek, hiszen úgysem értené meg. Szeretsz egyedül dolgozni, és arra koncentrálni, amit el akarsz érni. A környezeted sokszor félreismer, de az maradjon az ő bajuk!

A harmadik:

Ha így tartod az öklödet, a befelé fordulás egyértelmű jeleit mutatod a társadalom felé. Mintha el szeretnél rejteni valamit – ahogyan a hüvelykujjadat a többi ujjad alá. Gyűlölöd a drámázást, és megvan a saját kis társaságod, barátaid. Nem tudod kezelni az emberek fonákságát, rosszindulatát, és vonzódsz az egyenes, becsületes személyekhez. Az igazság azonban az, hogy hiába szereted a társaságot, szíved mélyén csak azokkal töltenéd az idődet, akik megértenek. Az Isten segítse meg azokat, akik az engedélyed nélkül gyalogolnak be a személyes teredbe! Legfőbb tulajdonságod az őszinteség, és a legfontosabb számodra, hogy béke legyen benned – és körülötted.

Mit gondolsz? Beletrafáltunk?

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

20 jel, hogy menthetetlenül romantikus alkat vagy!

Forrás

Tags:
Hajdú-Antal Zsuzsanna

Végzettségét tekintve magyar nyelv és irodalom¬–pedagógia szakos tanár, a Léggömbök című ifjúsági regény elsőkötetes szerzője. A könyv 2017-ben bekerült a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanítóképző karának tananyagába. A betűk szerelmese; szeret szétcincálni és újra összerakni mindent, ami szöveg. Hobbija az írás és korrektúrázás mellett a kínai gyógyászat. Imádja az állatokat, a jó vígjátékokat és a tengert. A Léggömbök megvásárolható a kiadó oldalán (gabo.hu) vagy a könyvesboltokban.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *