LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Kipróbáltuk: Refantázia csigagél arcszérum

Share

A legfontosabb tudnivaló: nem sérültek csigák sem előtte, sem utána…

Amikor először olvastam a csigagéles kozmetikumokról, bevallom egy kicsit nehezen fogtam fel, hogy miről is van szó. Mivel nálunk minden ami fű, fa, virág, állat, egér, bogár, vagy csiga hatalmas tiszteletnek és gondoskodásnak örvend (egy négyévessel élek együtt) kicsit felhúztam a szemöldököm, hogy “Ezt most meg hogy is?”.

De 2018-ban élünk, szerencsére a kozmetikumok nagy része “cruelty free”, azaz semmilyen állatkísérletnek és egyebeknek nem lehet a része a gyártás.

Mivel a Refantázia termékeket viszonylag régóta használom és szeretem, örültem, hogy náluk is megjelent ez a szortiment, amire már nagyon kíváncsi voltam. Hogy miért? Mert hirtelen mindenféle termékekben megjelent a csigagél.

Így azt tettem, mint minden tudatos vásárló, és utána olvastam, hogy mi ez, és mire jó.

Az egész (állítólag) Chilében kezdődött, ahol csigatenyésztők rájöttek, hogy a bőrük szép és puha, a csigáktól. Pontosabban attól a géltől, amit a csigák termelnek, hogy meggyógyítsák magukat, és akár a házukat is. (Nem összekeverendő az itthon honos éti csiga nyálával, amin csúszik. Azt inkább ne kenegesd magadra, mert a hatás elmarad.)

A sztárok kezdték el először használni az (akkor még) méregdrága kozmetikai kezeléseket, és láss csodát, hidratáltabb, puhább és ránctalanabb lett az arcuk. 

A Refan Csigagél szérum kifejezetten 40 fölötti hölgyeknek ajánlott, és én legjobban a vizes textúráját szeretem, ami gyorsan felszívódik, és már alapból hidratálja a bőrömet. De a hyaluron és a kollagén sem rossz, előbbi ránctalanít utóbbi feszesebbé teszi a bőrt.

Én egy kétlépéses rutin során használom reggel és este. Alapos tisztítás után viszem fel, és miután beszívja a bőröm még egy kis hidratáló krémet is felviszek.

Negyven fölött nem lehet elég a hatóanyag. Ugye.

Na most mutatom, hogy egy hónap használat után (nofilter) hogy nézek ki:

Amit még hozzá szeretnék tenni, hogy az illatért külön köszönet, mert valami fantasztikusan virágos, és kedves.

A Refantázia shopban komplett csomagokat, arckrémet, kézkrémet is találsz ebben a kategóriában, én tuti, hogy ki fogom próbálni, mert bevált.

Ajánlom!

IDE kattints a teljes kínálatért, ami most egyébként akciós!

 

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *