LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Amikor a szerelem veled marad…

Share

Amikor a szerelem marad valami benned feladja a harcot, és megpihen. Mikor a szerelem marad, a szíved már nem tartja vissza a lélegzetét, elengedi a kétkedést, a zavart, és minden nehézséget.

Amikor a szerelem marad elkezded megérteni, miért is hagyott el elsősorban. Miért kellett, hogy fájjon, miért kellett, hogy akkora űrt hagyjon a szívedben, hogy legyen hely annak a személynek, aki fénnyel tölti ki a lelked.

Mikor a szerelem marad, megvilágosodsz.

Megérted, miét bántott annyira a múltban, rájössz a leckék tanulságaira, amiket a nem megfelelő emberek hagytak maguk után.

Mikor a szerelem marad megbékélsz mindazzal, ami a múltban letört, mert végre látod, hogy ez hogyan segített abban, hogy fejlődj, hogy terelt a megfelelő karok felé, a megfelelő szívhez, a megfelelő lélekhez.

De én tudom azt is, hogy milyen az, mikor a biztonságot nyújtó kezek ellened fordulnak.

Amikor a szerelem marad, először nehéz elhinni, hogy valóban minket választott.

Annyi idő után, annyi fájdalom után valami, amit eddig súlynak éreztünk törékennyé válik, egyszerűvé és könnyűvé. Könyörgéssel és reménykedéssel töltött hosszú évek után megtaláltad a szerelmet, ami táplálja a lelked. Ami hisz benned.

És tudom, hogy nem könnyű, főleg azok után, mennyi sebet ejtettek rajtad azok, akik soha nem tanulták meg, hogy kell téged szeretni.

De ebben a szerelemben úgy kell hinned, ahogy ő is hisz benned. Bíznod kell benne.

Mert amikor a szerelem marad, csak úgy élheted át minden csodájával együtt, ha hagyod, hogy elsöpörjön – bízz benne, add át mindened az érzésnek.

Amikor a szerelem marad, hűségesnek kell lenned hozzá, oda kell tenned magad, meg kell értened, hogy melletted marad, hogy harcolni fog veled, történjék bármi.

Nem menekülhetsz el előle. Nem hagyhatod, hogy a múltad miatt olyan emberré válj, aki elsétál az érzelmei elől, attól félve, hogy fájni fog. Stabilan kell állnod, szembe kell nézned mindennel, ami feléd jön, akkor is, ha az ismeretlen néha ijesztő.

Hinned kell benne, hogy ezúttal a szerelem más. Hogy ezúttal a szerelem igaz.

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

Ez a 7 dolog, most megváltozik (legalábbis a csillagok szerint)!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *