LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

6 lecke, amit akkor tanultam meg, amikor összetörted a szívemet

Share

Most már tudom, hogy így volt jó…

1: Mindig van miért hálásnak lenni!

Megtanítottad, hogy van bennem annyi, hogy a gödör legmélyebb pontjáról is fel tudjak állni. Elvehettél volna tőlem mindent, és meg is próbáltad, ami iszonyú fájdalmas volt. Azonban ezáltal megtanultam azt is, hogy a legértékesebb dolgaimat nem érheti el senki, csak én. Azzal, hogy összetörted a szívemet, megtanultam, hogyan legyek hálás magamért.

2: Ha bárki a ’gyakorlatilag’ szót használja arra, hogy megmagyarázza, miért bánik veled rosszul, azt hagyd ott. Most.

Az érzelmek nem járnak gyakorlati kézikönyvvel. A jó emberek belátják, ha rosszat tettek valakinek. A jó emberek dolgoznak magukon. A jó emberek gyógyító szándékkal kérnek bocsánatot, nem azért, hogy magukat jó színben tüntessék fel. A bunkók megpróbálnak kibújni a felelősség alól. Hagyd, hadd bújjanak ki az életedből is rögtön, nincs szükséged rájuk.

3: Nekem senki nem mondhatja, hogy nem vagyok elég jó, vagy elég ilyen, vagy elég olyan.

Hagytam, hogy meggyőzz olyan dolgokról, amik egyáltalán nem voltak igazak rám. Túl érzékeny, túl naiv, nem elég okos, nem elég kemény, hogy túléljen a való világban… Hál’ Istennek mikor neked búcsút mondtam, elbúcsúztam ettől a sok értelmetlen jelzőtől is. De neked köszönhetően sosem fogom hagyni másoknak, hogy azt éreztessék velem, amit te. Segítettél rájönnöm, hogy sokkal többet érek, mint azt valaha is gondoltam.

4: Azoktól kell a leginkább tartanod, akik pontosan tudják, mikor mit kell mondaniuk

Rájöttem, mennyire szeretem, ha valami bolondos, spontán és ügyetlen. Teljesen megbabonázott, hogy te milyen karizmatikus vagy, és hogy mindig tudod, mit kell mondani. Miután összetörted a szívem, megtanultam, hogy csak akkor szeressek bele szavakba, ha azt cselekvések is alátámasztják.

5: Még mindig tudom azt kívánni, hogy találd meg a boldogságod

Mindig is büszke voltam arra, hogy nem csak egy esélyt adok az embereknek. Egy mestermű sosem tűnik teljesnek, ahogy a kapcsolataim sem. De veled végre rálátok az alkotásra, és teljes békét érzek, hogy kész van. Vége.  Jóindulatból vagy sem, hozzáadtál valamit az életemhez anélkül, hogy homályban hagytál volna. Bár összetörted a szívem, tudom, hogy továbbra is ugyanúgy dobog.

6: Igazi kemény csaj vagyok

Pontosan tudod, hogy minden ígéretet beteljesítettem, amit együtt tettünk. Én mindig betartom a szavam, ezen senkiért nem fogok változtatni. Mindent elértem, amit eredetileg közösen akartunk, és egyedül csináltam végig. Nélküled csináltam végig. Magamért csináltam végig. És ha ez nem a legromantikusabb dolog, amit valaha tapasztaltam, akkor nem tudom mi az. Miután összetörted a szívem, rá kellett jönnöm, hogy az elmém ereje megállíthatatlan.

+ 1: Annyi minden jó vár még rám!

gsbox_banner

Így kezeled, ha összetörték a szíved (legalábbis a csillagjegyed ezt mutatja…)

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *