LOADING

Type to search

Ajánlom

8 szerelmes regény, amitől szerelmes hangulatba kerülsz…

Share

Ha te is romantikus lelkületű vagy, és szereted a jó szerelmes regényeket, akkor most örülni fogsz, mert nyolc ilyet hoztunk.

Ha egy remek romantikus könyvet keresel, akkor nem kell tovább böngészni az internetet, mert összegyűjtöttem a legfrissebb és legjobb könyveket. Válogass kedvedre és merülj el az érzelmek világában. 

Katie Fforde – Száz boldog esküvőm (Libri Kiadó)

Ha már esküvő és szerelem, akkor jöjjön a kettőt ötvöző könyv egyik legjobbja a romantikus műfajban. Nemrég jelent meg ugyanis új kiadásban Katie Fforde Száz boldog esküvőm című könyve, melynek főszereplője Sarah, akinek az esküvő szervezés a munkája. Sarah profi a szakmájában, mégsem hisz a szerelemben. Egy óvatlan pillanatban két menyegzőt vállal el egy napra; egy bonyodalmakat ígérő sztáresküvőt és egy családi lagzit. Az esküvőbrigád működésbe lép, de valahogy semmi nem akar összejönni. Az évszázad partijának küszöbén a fodrászlány szakít, a varrónő összeomlik, a fotós kiakad, és mindezek tetejébe még Sarah-t is megkörnyékezi a szerelem… pedig még egy esküvőt nem bír el ez a nap. Vagy mégis?

Cate Woods – Bárcsak ​ismernélek (Lettero Kiadó)

“Mindenkinek van egy tökéletes társa a világon. Most itt az esély, hogy megtaláld.”  Ezzel a mottóval indítja ajánlja a könyvét Cate Woods, aki egy harmincas nő (Percy James) életét mutatja be. Percy eddigi élete parkolópályán volt, nem jött össze neki az álomállás, állandóan küzd a fogyókúrával, és persze a pasizással is. Olyan, mint egy átlagos lány, ám egyik nap rámosolyog a szerencse. Megkeresik egy elegáns cégtől, akik a világ legmodernebb társkeresőjét fejlesztik. A cég rájött, hogy hogyan tudják megtalálni a lelki társait az ügyfeleiknek. Percyn tesztelik a programot, és találnak neki egy tökéletes férfit. Ám a bökkenő, hogy a lánynak most éppen van valakije… De ő mennyire illik hozzá? Tényleg várja őt a lelki társa?

Kimberley Freeman – Örökzöld-zuhatag (Athenaeum Kiadó)

Kimberley Freeman legújabb regénye egy botrányos vonzalom, egy rég elfeledett titok meg egy furcsa szálloda története, ahol két nő élete egyszer és mindenkorra megváltozik. A történet két időben játszódik, 1926-ban és 2006-ban, a két dátum közti a kapcsot pedig egy köteg 80 éve elfeledett szerelmes levél adja. Az izgalmas “nyomozás” egy olyan grandiózus és titkokkal teli szerelmes sztorit tár az olvasó elé, amiben nagyon jó elmerülni. A történet ráadásul Ausztráliában játszódik, így ha szereted a kontinenst még egy ok, hogy megismerd ezt a csodás történetet.

Sarah Morgan – Csoda ​az 5. sugárúton (HarperCollins Kiadó)

Téli történetet olvasni nyáron? Szerintem nincs is ennél jobb, mert a melegben jól esik a hideg New Yorkba utazni gondolatban, ahol a szerelmes történet főszereplői élnek. Az egyikük Eva Jordan, aki egy végtelenül romantikus gasztroblogger, és aki egy átmeneti munkát kapott New York legelőkelőbb részén az Ötödik sugárúton. Itt lesz házvezető Lucas Blade-nél. A férfi utálja a karácsonyt, és az ünnep közeledtével egyre jobban nyomasztja felesége halálának évfordulója. A férfi nem akar mást, csak hogy hagyják békén, és a karácsony menjen a francba. Lucas a munkába menekülne, ám egy hatalmas havazás áthúzza a számításait, mert összezárva marad a karácsonymániás és romantikus Eva-val és ez mindent megváltoztat.

Eithne Shortall – Szerelem ​a huszonhetedik sorban (General Press)

Cora Hendriks élete romokban hever, és egy keserű szerelmi csalódás után kénytelen szembe nézni beteg édesanyjával, és saját problémáival. A reptéren dolgozó Cora magára vállalja az önjelölt Kupidó szerepét, amikor eltörlik az automatikus utasfelvételt a londoni Heatrow Reptéren. Cora és segítője, az utaskísérő Nancy, olyan egyedülálló embereket ültet egymás mellé a London-New York járaton, akik valamiben hasonlítanak. Corának mesteri képessége van, hogy megtalálja az utasok között azt a két embert, akik társa vágynak, ráadásul olyanra pont, akik mellé leülnek a hosszú repülőúton. De vajon mi történik akkor, amikor Corának is utaznia kell és mellé is leül élete szerelme?  Szembe mer nézni vele, és újra belekezdeni egy kapcsolatba, miután összetörték a szívét?

J. D. Barrett – Receptek ​újrakezdéshez (Libri Kiadó)

Ha úgy érzed, hogy te is szeretnéd újra kezdeni az életed, de eddig nem merted, akkor J. D. Barrett könyve jó útravaló lesz. A meglepő és fordulatos történet főszereplője Lucy ​Muir, aki elhagyja a férjét, ami súlyos bonyodalmakhoz vezet, hiszen mindketten séfek, és a város egyik legjobb éttermének a tulajdonosai. Lucy nem tűri el, hogy ex-férje kihasználja, és ellopja receptjeit, ráadásul még meg is csalja. A nő egyik este egy véletlen folyamán belefut a régi Fortune nevű étterembe, ami bezárt. Az étteremben talál egy receptes könyvet, ami egykori híres és hírhedt séf, Frankie tulajdona volt. Frankie a nők bálványa volt egykoron, és olyan útravalókkal látja el látatlanul is Lucyt, amivel a nő újra tudja kezdeni az egész életét, legyen szó a karrierjéről és a szerelmi életéről.

Kate Eberlen – Miss ​You (Libri Kiadó)

“Nem bírtam letenni” – mondja a könyvről Sophie Kinsella a romantikus regények egyik királynője, úgyhogy ez már jó ajánlólevél. Ráadásul a város, ahol a történet játszódik Firenze. Ide megy nyaralni ugyanis Tess és Gus is. A két tizennyolc éves fiatal útja egyetlen napig keresztezi egymást, mielőtt visszatérnének Angliába. Az ezt követő tizenhat évben az élet és a szerelem a legkülönfélébb kihívások elé állítja őket. De most, hogy a távolság és a sors is közéjük állt, soha többé nincs esélyük megismerkedni egymással… vagy mégis?

 

Julie Buxbaum – Hogy folytassam?  (GABO Kiadó)

Amikor váratlanul barátság szövődik a viszonylag népszerű Kit Lowell és a tökéletesen elszigetelt, kiközösített David Drucker között, mindenki megdöbben. Talán Kit és David a leginkább. Kitnek tulajdonképpen tetszik David keresetlen őszintesége, amelyet furcsa módon üdítőnek érez, David pedig hálás Kit figyelméért és időnként zavarba ejtő kíváncsiságáért. Amikor a lány arra kéri, segítsen neki felderíteni édesapja tragikus autóbalesetének körülményeit, David hatalmas lendülettel veti bele magát a feladatba, de egyikük sem látja előre, hogy fog rájönni. Túlélheti-e a barátságuk az igazságot?

Neked melyik a kedvenc romantikus könyved? Jöhetnek a kommentek! 

Ezeket is ajánljuk!

5 könyv a szerelem csodás és felemelő erejéről, amit ajánlunk

Tags:
Babicz Anett

A Social Media világában élek, amiből az olvasásba menekülök. Mindig hordok magamnál könyvet, még akkor is, ha csak a boltba ugrom le. Vidéken nőttem fel, amit imádok, de Budára járok haza. Legszívesebben állandóan utaznék, és célom, hogy a világ összes (cuki) állatát megsimogassam.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *