LOADING

Type to search

Élem Rácsodálkozom

Válassz egy férfit, aki tetszik, és ez *talán* elárul neked valami újat a személyiségedről…

Share

Ez a teszt megmutatja neked, hogy mi az a tulajdonság, amit elsősorban keresel egy férfiban.

Kihez vonzódsz a legjobban az alábbi férfiak közül? Ne csak a külsejére koncentrálj! Íme a választék, ehhez a játékhoz:

© wocoms/depositphotos   © s_bukley/depositphotos   © wikipedia   © s_bukley/depositphotos   © Michael Vlasaty/wikipedia   © Pete Souza/wikipedia   © wikipedia   © Joella Marano/wikimedia

Most pedig a válaszok:

Hugh Jackman

© Twocoms/depositphotos

Azt szeretnéd, ha a pasid jól mérné fel a helyzetet minden esetben és kiismerné az embereket, hogy a begyűjtött információk alapján mindig a lehető legjobb döntést hozhassa meg. Erre a legjobb példa Hugh Jackman, aki rengeteg különböző jótékony célú, főleg a szegénység felszámolásán dolgozó, valamint AIDS-es, illetve HIV-fertőzött embereket segítő szervezeteket támogat.

Leonardo DiCaprio

© s_bukley/depositphotos

Lenyűgöznek az olyan férfiak, akik folyamatosan a figyelem középpontjában állnak, és kész stand-up-ot nyomnak, hogy a körülöttük lévőket szórakoztassák és boldoggá tegyék. Úgy tűnik, hogy Leonardo DiCaprio a való életben nem sokban különbözik Jack Dawson karakterétől, akit az Oscar-díjas Titanic című filmben játszott.

Vladimir Putin

© wikipedia

 

Ha vonzónak találod az olyan férfiakat, mint Vladimir Putin vagy Steve Jobs, akkor mondhatjuk, hogy szereted, ha a párod erős és mindig kiáll amellett, amit helyesnek gondol. Az ilyen pasik általában tudják a legegyszerűbb és legcélszerűbb módját egy feladat elvégzésének, és nem tesznek plusz erőfeszítéseket felesleges dolgok miatt. Kiváló hibakeresők.

Brad Pitt

© s_bukley/depositphotos

Brad Pittnek kiváló a szépérzéke. Jobbnál jobb filmekkel örvendeztet meg minket évről évre, és amit kevesen tudnak róla, hogy nagyon érdekli az építészet. Egy időben még a filmezést is háttérbe helyezte, hogy a Los Angeles-ben számítógépes tervezést tanulhasson a híres építésztől, Frank Gehry-től. Ha kedveled Brad Pitt-et, akkor kedveled az olyan férfiakat, akiknek jó az esztétikai érzékük. Szereted, ha a pasi álmodozó típus.

George Clooney

© Michael Vlasaty/wikipedia

Ha egy olyan Szőke Hercegről álmodozol, aki a lehetőségek világában él, és nem ismer olyan akadályt, ami nem győzhető le, akkor valaki olyat keresel, mint George Clooney, aki elhiszi, hogy Ő lesz az, aki mindent megvalósít. Ez a leírás egy olyan férfit tükröz, aki nem csak, hogy folyamatosan eléri a céljait, de az elmúlt években szenvedélyes aktivista is.

Barack Obama

© Pete Souza/wikipedia

Azt szeretnéd, hogy a partnered optimista legyen a jövőt illetően, akárcsak Obama elnök, aki bevéste az emberek tudatába az ’Igen, meg tudjuk csinálni’ szlogent. Vannak emberek, akik mindenhol és mindenben lehetőséget látnak. Izgatottak és lelkesek lesznek az új ötletektől, és ezt másokra is könnyen át tudják terjeszteni.

Mark Zuckerberg

© wikipedia

Nem titok, hogy bár Mark Zuckerberg sikeres vállalkozó, mégsem szeret a médiában szerepelni, és ez általában az interjúk alatt idegesen mosolygós arcán is látszik. Ha csodálsz valaki olyat, mint Mark, akkor tetszenek a férfiak, akik remek vezetők, de nem vágynak rivaldafényre. Ők a legfőbb stratégák, folyamatosan figyelik az elérhető ötleteket és koncepciókat.

Daniel Radcliffe

© Joella Marano/wikimedia

Olyan partnerre vágysz, aki melegszívű, lelkes és tele van potenciállal. Az ilyen férfiak általában könnyen szenvedélyesek és izgatottak lesznek olyan témákat illetően, amik közel állnak hozzájuk és fontosak számukra. Neked sem világos, hogy Harry Potter-ről vagy Daniel Radcliffe-ről beszélünk? Úgy tűnik, több bennük a közös, mint gondoltad volna.

 

gsbox_banner

Forrás

Ezt árulja el a személyiségedről, hogyan tartod az öklöd!

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *