LOADING

Type to search

Élem Ez+az Főoldal Inspiráció

Ezeket a motiváló mondatokat kell most hallanod – legalábbis a csillagok ezt súgják…

Share

Játsszunk egy kicsit most azzal, hogy erőt merítesz ezekből a szavakból…

Kos: Túl fogod élni. Ez a stressz nem tart örökké. Ez a helyzet is csak átmeneti. Pár hónap múlva a fájdalom már csak emlék lesz.

Bika: Lehet, hogy most minden szívás, de magadat is meg fogod lepni. Nagy dolgokat fogsz véghez vinni. Lépésről lépésre egyre közelebb kerülsz az élethez, amiről álmodsz, amit mindig is akartál. Csak egy karnyújtásnyira van.

Ikrek: Ne úgy állj bosszút, hogy megmutatod, milyen messzire jutottál egyedül. Azzal állj bosszút, hogy tanuld meg szeretni önmagad. Azzal állj bosszút, hogy a legjobb életed éled, és nem érdekel, hogy észreveszik e, vagy sem.

Rák: Megérdemled a boldogságot. Ne hagyd, hogy mást mondjanak neked. Lágyszívű vagy és kedves. Bárki szerencsés lenne, aki veled tölthetne egy estét, hát még egy egész életet!

Oroszlán: Előbb utóbb minden erőfeszítésed meghozza majd gyümölcsét. Nem a semmiért csinálod, amit csinálsz, meg lesz az eredménye. Csak türelmesnek kell lenned.

Szűz: Ne add fel a szerelmet egy összetört szív miatt. Ne add fel az álmaidat egy bukás miatt. Ne hagyd, hogy egy rossz nap meggyőzzön arról, hogy az egész élet szívás.

Mérleg: Megérdemled a szerelmet. Megérdemelsz egy kapcsolatot. Megérdemled, hogy visszaírjanak. Bárki, aki máshogy gondolja, csak az idődet vesztegeti.

Skorpió: Már nem az vagy, aki régen voltál. Megváltoztál. Fejlődtél. Kivirágoztál. Úgyhogy fejezd be a múlton való rágódást, és koncentrálj a jövőre, amit magadnak építesz.

Nyilas: Ne légy olyan kemény önmagaddal. Ne gondolj magadra koloncként, mert senki nem lát annak. A magadról alkotott képed elfogult, nem fair és egészségtelen.

Bak: Büszkének kellene lenned magadra mindazért, amit elértél, és nem mérgesnek lenned magadra azokért, amiket még nem sikerült véghez vinned. Ne várj el olyan sokat magadtól. Teljesen jól haladsz.

Vízöntő: Erősebb vagy, mint hinnéd. Rátermettebb vagy és többet bírsz, mint valaha is gondoltad volna. Ha belevágsz, te is meglátod.

Halak: Nem fogod mindig ennyire elveszettnek érezni magad. Nem leszel mindig ilyen magányos. Előbb utóbb rá fogsz jönni, mit is akarsz a világtól, és meg is fogod szerezni.

 

Olvasd el ezt is:

Ilyen lesz a júniusod (legalábbis a csillagok ezt ígérik)!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *