LOADING

Type to search

Lakom

Íme a világ 5 legszebb, vízen fekvő, bérelhető bungalója

Share

Milyen érzés lehet ébredés után azonnal a csodálatos kék óceánt látni? Aki a következő bungalók egyikében száll meg az megtapasztalhatja ezt. Mutatunk ötöt, amitől leesik az állad.

Csodásabbnál csodásabb tengerparti bungalókat hoztunk, amik bár fából készültek, mégsem nélkülözik a luxust. Ha valami egzotikus úti célt választottál idén nyárra magadnak, akkor érdemes egy pillantást vetni ezekre a kis házikókra, és esetleg foglalni egy-egy éjszakát ezek közül az egyikbe. Olcsó sajnos nem lesz, de az élmény garantáltan a feledhetetlen kategóriába esik majd! Jöjjenek a csodaszép bungalók a világ körül! Álmodozásra fel!

Four Seasons Resort (Bora Bora)

fotó: https://www.coastalliving.com/

Ha igazán mesés körülmények között szeretnél nyaralni, akkor irány a kristálytiszta és mesésen kék Francia Polinézia szigetek egyike, azaz Bora Bora. Az elzárt sziget igazi luxusparadicsom, és mindegyik bungaló a víz felett helyezkedik el. Az átlátszó üvegpadlós helyiségeken keresztül megszemlélheted a korallzátony színes halait, teknőseit és ébredés után azonnal a tengerbe vetheted magad egy frissítő fürdésre.

Song Saa (Kambodzsa)

https://www.coastalliving.com/

A romantikus szállások előkelő helyén szerepel ez a csodás üdülősziget, ami két szigetet is magában foglal, amit egy gyönyörű gyaloghíd köt össze. Itt rengeteg trópusi halat, teknőst figyelhetünk meg a természetes élőhelyében azaz a vízben. A bungalók között van tágas 1 vagy 2 hálószobás víz feletti lakrész, amiben külön társalgó is található.

Riviera Maya (Cancun)

fotó: https://www.coastalliving.com/

A világ egyik legjobb üdülőhelye Cancuntól délre található egy édes vízű lagúna szélén. Az itt épített ingatlanok gyerekbarátok, de a felnőtteknek is remek szórakozást nyújthatnak a bárok, éttermek. A legegyszerűbb szálláshelyeken is jár az üdvözlő tequila és mindegyikhez jár kültéri zuhanyzó és tetőtéri terasz, ami a vízre néz.

Cocoa Island Resort (Maldív-szigetek)

fotó: https://www.coastalliving.com/

Ezen a csodás szigeten 33 elegáns bungaló várja azokat, akik a nyaralás mellett még wellnesselni is szeretnének. A házak mellé ingyenes naplemente, és napnyugta jógaórák járnak és rengeteg ingyenes vízi terápiás foglalkozáson vehetnek részt a szállóvendégek. Persze borsos a bungalók ára, de az élmény megfizethetetlen.

Cayo Espanto (Belizé)

fotó: https://www.coastalliving.com/

A Belize-i Cayo Espanto San Pedrotól három mérföldnyire található csodás hálószobás villa egyedi bútorokkal, baldachinos ággyal és  persze csodás kilátással a Karib térségre. A házhoz forró kőmasszázs és hínárpakolás is igénybe lehet venni a tökéletes ellazulásért.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *