LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

12 dolog, amit csak azok érthetnek meg, akik imádnak egyedül lenni

Share

Időnként szükségünk van rá, hogy feltöltekezzünk. Mi tudjuk az igazságot: aki egyedül van, nem feltétlenül magányos!

1:

A hétvége, amikor nincsenek terveid, nincsenek kötelezettségeid, és nem kell menned sehova, az valószínűleg életed egyik legjobb hétvégéje.

2:

Egy jó album, könyv, vagy tévéműsor sokkal hosszabb időre le tud kötni, mint bármelyik buli, diszkó, vagy kocsma.

3:

Elmenni egy mindentől távol lévő faházikóba egy erdő közepén, hogy csak úgy legyél egy ideig, a legjobb ötlet, ami eszedbe jut, mikor azt a szót hallod ’nyaralás’.

4:

Amikor az emberek azt mondják, nem járnak egyedül étterembe, mindig meglepődsz. Kaja? Pipa. Egy jó könyv? Pipa. Nem kell beszélgetni senkivel? Tökéletes!

5:

Csak olyan emberrel képzeled el a házaséletet, aki szintén szeret egyedül lenni. Máskülönben soha nem fog működni a dolog.

6:

Mondhatni, szinte folyamatosan dolgozol valamin – általában valami művészi alkotáson -, és ha pár napig nem tudsz rá időt szakítani, rögtön frusztrált leszel.

7:

Amikor másokkal vagy, akkor vagy egyesével szeretsz a barátaiddal találkozni, vagy kis csoportokban. Minél mélyebb és intimebb a beszélgetés, annál jobb.

8:

Megfigyelő vagy, másokat tanulmányozol, és bármennyire is ironikus, az emberek általában szeretnek veled lenni. Így néha nehezményezik, ha nem akarsz társaságba menni.

9:

Egy egész naptól, amit csak magadnak szentelsz, általában újjászületsz, és úgy érzed, most vagy igazán önmagad.

10:

Persze, jó móka a barátokkal iszogatni, de egy hosszú nap után egyedül leülni egy üveg borral? 100% tökéletes paradicsom mennyország.

11:

Jobban szeretsz egyedül strandra vagy kirándulni menni. Az embereket is szereted, de egyedül jobban át tudod magad adni az élménynek.

12:

Nincs is ahhoz fogható, mikor valaki lemondja a közös programot, és meglepetés szerűen egyedül maradsz. Bár egy kicsit bánkódsz miatta, előbb utóbb rájössz, hogy mennyi dolgod van, amit egyedül jobb csinálni.

 

Nézd meg ezt is:

Boldogság és teljesség – egyedül…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *