LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Strandszezon előtti bőrtuning, amire szükséged van!

Share

Nemsokára visszavonhatatlanul beindul a strandszezon, így eljött az idő, hogy egy kicsit felfrissítsük bőrünket! Ha eddig, azért nem használtál testet tápláló készítményt, mert ragacsos lett tőle mindened, vagy egész egyszerűen nem érezted komfortosnak, akkor ezt neked is írtuk…

Sokszor belefuthatunk abba, hogy bár szorgalmasan kenegetjük magunkat, valahogy mégsem érzünk változást egy-egy krém használatát követően. Ennek egyik oka lehet a termék nem megfelelő felszívódása.

A WTN újdonsága, – mint minden más, amit a márkától megszokhattunk – hosszas fejlesztéseket követően született meg. Ráadásul maradandót hagyott maga után, hiszen egy teljesen egyedi eljárást fejlesztett ki a hatékony működés érdekében a WTN csapata: aminoszorpciós technológia.

Jó, rendben… de mit is jelent ez pontosan?

Az aminoszorpciós technológia nem csupán egy hangzatos szakkifejezés, amellyel minket felhasználókat próbálnak lenyűgözni. A WTN Testesszencia alapja aminosavak (fehérjék) speciális elegyét tartalmazza, amely biztosítja a megfelelő hidratálást és a hatóanyagok maximális felszívódását.

 

[message type=”success|error|info|notice”]

Nézzük tehát a lényeget: miből épül fel a WTN Testesszencia hidratáló készítmény?

Mondanunk sem kell, szintetikus összetevőket egyáltalán nem tartalmaz a termék, helyette 15 (!) aktív gyógynövény komponens került felhasználásra, amik szinergiában működnek a magyar fejlesztőmérnökök tudatos munkájának köszönhetően. De akkor lássuk őket:

  • Búzacsíra és kukoricacsíra olaj az értékes E-vitamin tartalmuk miatt elengedhetetlen összetevő
  • Aloevera: Rendkívüli hatással bír a kollagén szerkezetére, így képes a bőr öregedését is lassítani.
  • Édesmandula olaj: Nem tömíti el a pórusokat, nyugtat és bársonyossá varázsolja a bőrt.
  • Szkvalán: A szkvalán bőrünkben is megtalálható, védelmet biztosít az UV sugarakkal szemben. (Természetesen a felelőtlen napozástól óvakodjunk!)
  • A homoktövis- és gránátalma kivonat: Értékes C-vitamint tartalmaz, továbbá antioxidáns hatású. Ennek köszönhetően védelmezi a sejteket és segít megőrizni a rugalmas bőrt. Végtére is, ezért használunk test esszenciát…

[/message]

A számos növényi alapanyagról pedig a krém színe adhat tanúbizonyságot. A WTN Testesszencia színes, akárcsak a növényi kivonatok döntő többsége, amely a szérumban nagy koncentrációban megtalálható. Nem kell megijedni, bőrre kenve nem hagy foltot, azonban, ha nem szívódik fel teljesen (pl. túl nagy mennyiséget használunk belőle, vagy nem masszírozuk be kellőképpen), akkor megszínezheti a ruhát, ágyneműt.

Hogyan használjuk?

A Wise Tree Naturals most sem fukarkodott a kiszereléssel; a Testesszencia 200 ml-s airless tégelyben kapható, így könnyedén ki tudjuk tapasztalni, hogy mekkora mennyiségre van szükségünk, anélkül, hogy magunkra pacsmagolnánk a flakon felét. Bátran igénybe vehető minden bőrtípusra, akár naponta többször is. (Gyakorlott felhasználóként a javaslatunk, hogy zuhanyzás után alkalmazzuk, amikor a bőrünk még enyhén nedves.)

Ha szeretnéd személyesen szemügyre venni a WTN termékeket, az alábbi boltok valamelyikébe látogass el! Ha pedig ismered már a márka natúr készítményeit, irány a webshop!

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *