LOADING

Type to search

Mozizom Rácsodálkozom

10 felejthetetlen vendégszereplő a Szex és New York sorozatból

Share

Elképesztő, de már 20 éves a Szex és New York, így muszáj visszatekintünk a 6 évadot megélt sorozat híres jeleneteire, amiben felbukkant egy-egy akkor még ismeretlen, vagy éppen nagyon trendi színész, vagy híresség. Tudtad például, hogy az amerikai elnök is szerepelt egy jelenetben a nagyszájú Samantha Jones-szal? Lássuk a listát! 

1998. június 6-án kezdték el vetíteni az HBO televíziós csatornán a Szex és New York első részét. Akárhogy is számoljuk ez bizony húsz éve volt. Hiába láttuk már megszámolhatatlanul sokszor a sorozat egyes részeit, még így is van, hogy meglepődünk egy-egy jelenetben feltűnő szereplőn. Íme a mi listánk, amin 10 híresség szerepel!

Donald Trump

Kezdjük a kakukktojással, aki nem színészként dolgozik azóta, hanem a politikai pálya felé vette az irányt. Igen, ő Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok jelenlegi elnöke, aki húsz éve feltűnt egy Szex és New York részben. Ráadásul egy igencsak pikáns epizód melynek címe A férfi, a mítosz, a Viagra. A rész főként Samantha szexuális hódításairól szólt. Az ominózus jelenetben egy bárban látható Trump, miközben Samantha pasizik éppen, és mivel pont a Trump Toronyról aljában lévő bárban ülnek, így nem meglepő, hogy megjelent az épület tulaja is.

Bradley Cooper

Mielőtt Bradley híres hollywoodi színész lett volna feltűnt Carrie Bradshaw mellett a Szex és New Yorkban. Carrie egy bulin fut össze a Jake-t alakító Cooperrel, de végül a közös éjszakájukból nem lesz semmi, pedig hát már itt is nagyon szexi volt.

Matthew McConaughey

Az egyik legemlékezetesebb híresség felbukkanása talán a Szex és New York harmadik évadára tehető, hiszen itt csatlakozott a stábhoz egy rész erejéig Matthew McConaughey. A történet szerint Carrie akkor találkozik a szintén színész szerepet alakító McConaughey-val, amikor Los Angelesbe megy tárgyalni a könyve megfilmesítésének jogairól. A könyvben természetes Mr. Big is szerepel, akinek szerepére pályázik Matthew is. A színész azonban öntelt és pofátlan Carrievel, így jól összevesznek, és elhangzik a “Mégis mi a franc baja van Carrie-nek?” kérdés is.

Vince Vaughn és Carrie Fisher

Amikor Carrie és barátnői Los Angelesben járnak feltűnik két másik híresség is Matthew McConaughey mellett. Az egyikük Vince Vaughn, akivel Carrie egy házibulin ismerkedik meg. A Keith névre hallgató pasi nagyon befolyásosnak tűnik, elkényezteti Carriet mindenféle luxus dologgal, aztán amikor lefekszenek egymással egy fullos lakásban, kiderül, hogy Keith csak egy másik még híresebb színésznő személyi asszisztense. A poén az az egészben, hogy Vince Vaughn Carrie Fisher (Star Wars filmek Leia hercegnője) asszisztensét játssza a filmben, így a Szex és New York-ban felbukkan az azóta már elhunyt színésznő is néhány másodperc erejéig.

Geri Halliwell

A Spice Girls vörös hajú énekesnője Samantha ismerősét alakítja, akivel az utcán találkozik össze. A Geri által alakított Phoebe mesél arról a luxus fürdőhelyről, ami a kánikulában életmentő lehet Samantha-nak, de oda nem egyszerű bejutni. Samantha azonban nem olyan, akit meg lehet állítani, így természetes némi csellel, de bejut a fürdőbe és élvezi a luxus szolgáltatásokat, addig amíg csúnyán le nem bukik.

Heidi Klum

Amikor Carrie-t felkérik, hogy egy este erejéig legyen modell, ő igent mond. Itt találkozik Heidi Klummal, aki nagyon kedves a szégyenlős Carrie-vel. Carrie egyik talán legjobb jelenete is ebben a részben van: hatalmasat esik a kifutón. Majd feláll, így is bizonyítva, hogy így kell ezt csinálni.

David Duchovony

Az X-akták sorozat Mulder ügynöke is felbukkant Carrie mellett a sorozatban egy rövidke szerepre. Duchovony alakította Jeremyt, aki Carrie régi iskolástársa volt. A láng gyorsan fellobban Carrie és Jeremy között, ám kiderül, hogy Jeremy mentális betegséggel küzd. Sajnos nem találnak egymásra.

Bon Jovi

Közös pszichiáterük várójában ismerkedik meg Seth-tel Carrie. A jóképű férfi tökéletesen illik Carrie-hez, aki folyton azon kesereg a pszichiáterének, hogy nem találja a tökéletes pasit. Mindenki szerint Carrie rosszul választ, ám amikor felbukkant a Bon Jovi által alakított Seth, úgy tűnik ez már a múlt. Persze kiderül: Seth megrögzött egy éjszakás kalandot kereső férfi, aki senkihez sem tud kötődni és ezért jár a pszichológushoz.

Alanis Morissette

https://www.youtube.com/watch?v=-U-HqyqXXrk

Carrie egy Sean nevű újságíróval randizgat, aki elviszi őt egy biszexuális buliba. Ez Carrie-nek csak akkor tűnik fel, amikor üvegezésre kerül a sor és ő is pörget. Az üveg Alanis Morissette énekesnőnél áll meg, akivel Carrie vált egy csókot, majd elszalad a buliról.

forrás

Te melyik híresség felbukkanására emlékszel? 

6 dolog, amit megtanított nekünk a Szex és New York

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *