LOADING

Type to search

Élem Ez+az Inspiráció

Mindenki házasodik és te még mindig szingli vagy? Íme 10 dolog, amit véss a fejedbe idén nyáron…

Share

Egy kicsit aggódsz, hogy mindig te vagy a szingli a bulin? Ne tedd! Örülj a barátaid boldogságának, és örülj ennek a tíz dolognak, amivel ezen a nyáron több leszel!

Nem biztos, hogy mind igaz rád, de valószínű, hogy jó néhány betalál majd.

1. Az a helyzet, hogy a típusunk változik.

Főleg a harmincas éveink elején tapasztalhatjuk, hogy olyan férfiakat is megnézünk, akiket eddig soha… Sokkal jobban értékeljük a belsőt, mint a külsőt, és előtérbe kerülnek olyan tulajdonságok, mint az őszinteség, és felelősségtudat.

2. Szembesülsz vele, hogy számodra igenis fontos a karrier

Ez van. És ez rendben is van. Bárki, bármit is mondd, te most inkább arra koncentrálsz, hogy megtaláld azt, ami TÉGED boldoggá tesz. Hogy közben nincs időd randizni, és az igazit keresni? Ez egy cseppet sem érdekel.

3. Nem veszed véresen komolyan a randikat

Találkozol emberekkel, ismerkedsz, nem zárod be a kapukat, de ezeket tapasztalatnak, kalandnak éled meg. Úgy érzed a modern randizás nem könnyű, de rengeteget lehet belőle tanulni. Mivel egyelőre nem mész férjhez bőven van időd próbálkozni, és tesztelni, saját magadat is.

4. Inkább a barátaiddal töltöd az időt

Jó barátot nem könnyű találni, olyat meg pláne nem, aki évekig mellettünk marad… Ezeket a kapcsolatokat pedig táplálni kell. Közös programokkal, nyaralással, fesztiválozással, éjszakai beszélgetésekkel, és bizony időnként azzal is, hogy ha a másik bajban van, te mindig elérhető vagy. Te is megtennéd érte, ugye?

5. Nem vagy kétségbe esve

Így aztán eszed ágában sincs olyannal együtt lenni, aki nem felel meg neked. Inkább vagy boldog szingli mint kényszer kapcsolatban élő, szomorú nő. Ha majd találkozol a pasassal, akivel érdemes időt tölteni, akkor fogsz is.

6. Tudni akarod kihez mész hozzá

Imádod, hogy a baráti körben sokan megtalálták a boldogságot, és még azt is elhiszed, hogy néha nem kell tíz évig járni valakivel ahhoz, hogy házasság legyen a dologból. Viszont úgy gondolod, hogy nagyon is szeretnéd megismerni ŐT, akihez majd hozzámész. Jóban rosszban. Máshogy nem érdemes.

7.  Nem rohansz az anyaságba

Úgy gondolod ahhoz fogsz hozzámenni, akivel családot is alapítasz majd. Erre szeretnél felkészülni, hiszen gyereket nevelni felelősségteljes dolog. Miért is kapkodnád el?

8. Nem fogod elveszíteni a házas barátaidat

Lehet, hogy most úgy tűnik, hogy ők már egy külön világ, de hidd el, azért mert összekötötték az életüket, téged ebből nem zártak ki. Csodálatos, hogy a közös életüknek is része lehetsz, ne maradj ki belőle!

9. Egyedül is boldogulsz

De úgy ám! Vágj bele az új melóba, foglald le azt az utazást, iratkozz be arra a tanfolyamra! Függetlennek lenni csodálatos dolog, és sokféleképpen gazdaggá tehet! Nem lesz hátrány akkor sem, ha kialakul egy komolyabb kapcsolatod.

10. A házasság nem válasz

Ha nem tudsz kiteljesedni egyedül, egy társsal az oldaladon sem fog menni. Tanulj meg boldogulni egyedül, legyél boldog azzal, aki vagy. Szeresd magad esendőnek, szomorúnak, magányosnak, és fogadd el, hogy ezeket az érzéseket egy kapcsolatban is át fogod élni.

Csak akkor már tudni fogod, hogy hogyan kezeld. Mert már megtanultad.

Nézd meg ezt is:

10 hasznos tipp, hogy *végre* belevágj a szóló-utazásba! (Mert sokat tanulsz majd magadról…)

Nyitokép forrása

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *