LOADING

Type to search

Élem Ez+az Főoldal

Ez fog veled történni *ezen* a nyáron! (Legalábbis a csillagok szerint…)

Share

Nézzük mennyire lesz igazuk a csillagoknak. A nyár itt van, mi pedig már nagyon vártuk!

KOS

Ezen a nyáron visszatérsz a gyökerekhez. Hiányozni fognak régi barátok, akik közül sokat az élet eléd is sodor. Te pedig kapsz az alkalmon és és találkozni fogsz velük. Ez a nyár, neked, a régi barátokról és kapcsolatokról szól!

BIKA

Ezen a télen egy kicsit túlságosan is begubóztál, nem? Könnyen lehet, hogy a nyarat egy új hobbival töltöd, ami kimozdít a komfortzónádból! És milyen jól teszed… Ereszd ki a gőzt a parton!

IKREK

Rengeteg munka áll mögötted, időnként azt sem tudtad, hogy hová kapd a fejed, annyi dolgod volt. Neked ez a nyár a lassulásról szól. Lehet, hogy újra tanulni kezdesz, de az biztos, hogy rengeteget fogsz olvasni!

RÁK

Ezen a nyáron minden RÓLAD  fog szólni. Igen, most sok rossz energiának kell búcsút mondanod, és ez sajnos szakításokhoz is vezet, de ne bánd! Már ideje volt megszabadulni a mérgező emberektől!

OROSZLÁN

Ezen a nyáron az életed nagy kérdéseire fókuszálsz. Az elmúlt években sok minden megoldódott (talán új munkád, vagy kapcsolatod is van) de még mindig úgy érzed, valami hiányzik. A kirakós darabkái most a helyükre kerülnek.

SZŰZ

Mint mindig, most is millió terved van, amit szeretnél megvalósítani. Viszont ezen a nyáron egy kicsit arra is figyelj, hogy spontán legyél, hiszen a legjobb terv néha az, ha nincs terv. Ezen a nyáron kilépsz a komfortzónából és egy izgalmas utazás is vár rád!

MÉRLEG

Ezen a nyáron beérik a munka gyümölcse. Nem feltétlenül lottó ötösre gondolunk, hanem arra, hogy minden, amit azért tettél, hogy más irányba induljon el az életed, most el kezd dolgozni: neked. Idén nyáron lassú de életre szóló változások jöhetnek.

SKORPIÓ

Idén nyáron megtanulod, hogy nem feltétlenül fekete és fehér minden az életben. (Tudjuk, hogy neked igen…) Sok olyan helyzetet tapasztalsz meg, ami nem lesz egyértelmű, és ami lassításra késztet majd. De ez talán nem is olyan nagy baj.

NYILAS

A lezárás korszaka következik. Rengeteg sebed és pakkod van, amit ideje begyógyítani, és lerakni. Szerencsére új barátok érkeznek az életedbe, akik új, más szemlélettel gazdagítanak. Még az is lehet, hogy egy új románc van a horizonton…

BAK

Rettenetesen eleged van, úgy nagyjából mindenből, ami épp körülvesz. Azt még ugyan nem tudod, hogy hogyan változtass, de a nyár vége tisztánlátást hoz. Egy kicsit elveszítetted a realitás érzékedet, így ideje, hogy rátalálj arra, hogy mi számít igazán az életben.

VÍZÖNTŐ

A te nyaradat nagyjából úgy jellemezhetjük, hogy kaland. Felveszed a cipőd és szeptemberig le se húzod! Rengeted kaland vár rád ezen a nyáron, és több lehetőséged lesz bejárni földet és vizet. Ne hagyd ki!

HALAK

Ez a nyár számodra a lélekről szól. Mivel imádod a kultúrát könnyen előfordulhat, hogy a belső békédet most a művészetekben találod meg. Lehet, hogy új művészeti ágat fedezel fel, de az is lehet, hogy inspirációt nyersz egy alkotásból. Észreveszed majd, hogy megváltoztatja a gondolkodásod, és erre már nagyon nagy szükséged van…

Olvasd el ezt is:

Ez a 7 dolog, most megváltozik (legalábbis a csillagok szerint)!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *