LOADING

Type to search

Ez+az

8 híresség, akikről nem is gondolnád, de volt már részük gyilkosságban

Share

Szomorú lista következik, amikben olyan hírességeket mutatunk, akik nem feddhetetlenek, hiszen olyan esetek okozói voltak, amikben haláleset is történet. Van aki börtönbe került, van aki szabadlábon védekezett a bíróság előtt tettéért. 

A hírességek is emberek – tartja a mondás, és ez a következő lista szereplőire nagyon is igaz. Sajnos az ő életükben is voltak olyan szerencsétlen esetek, amiknek súlyos következményei lettek. A legtöbbjüket felmentették, de van köztük olyan is, aki nem tudta feldolgozni a halálesetet és önkezével vetett véget életének.

Matthew Broderick

A Meglógtam egy Ferrarival című film sztárja és akkori barátnője Jennifer Gray (Dirty Dancing Baby-je) írországi nyaralásuk során átkeveredtek autójukkal a szembe jövő sávba és baleset történt. Az autót Matthew Broderick vezette, a vele frontálisan ütköző kocsiban egy 28 éves lány, és 65 éves édesanyja ült. Ők a kórházban meghaltak. Broderick először 5 évet kapott a halálos baleset okozásáért, később ezt gondtalan vezetéssé minősítették és pénzbírságot kellett csak fizetnie.

Venus Williams

via GIPHY

2017 júniusa nem volt felhőtlen a híres teniszező nő életében. Venus Palm Beachben okozott balesetet, amikor belehajtott egy kereszteződésben egy másik autóba. Az autó vezetője a 78 éves férfi a helyszínen életét vesztette, felesége, aki vele utazott túlélte. Venust nem ítélték el, mert találtak egy felvételt, ami azt igazolta, hogy nem ő volt a hibás, de ettől még a baleset halottját ez nem hozza vissza…

Brandy

A ’90-es évek R’n’b sztárja is egy autós balesetnek köszönheti élete sötét foltját. Brandy egy több autóból álló ütközésben volt elkövető még 2006-ben. Az énekesnő elvesztette az irányítását a Los Angeles-i autópályán és belement egy Toyota Corollába, amit egy 38 éves anyuka vezetett. Ő később meghalt a kórházban, két gyermeke szerencsére felépült a balesetről. Az eset keresztbe törte Brandy karrierjét, de megúszta szabadlábon.

Caityln Jenner

A nemrég nemet váltó Caityln 2015 februárjában halálos balesetet okozott egy forgalmas autópályán. A balesetben hét sérült volt, és egy halálos áldozat, aki állatjogi aktivistaként dolgozott. Jenner kiadott egy nyilatkozatot, amiben együttérzését fejezte ki a családnak, és szeretteinek, és megígérte, hogy minden lehetséges módon segít nekik a jövőben.

Snoop Dogg

A híres rappert is gyilkossággal vádolták egy 1993 augusztusában bekövetkezett lövöldözés miatt. Snoop és testőre McKinley Lee egy este elmentek egy parkba, ahol Snoop találkozni akart egy ismerősével. Itt valahogy elszabadultak az indulatok, az ismerős fegyvert ragadott. Snoop és Lee elmenekült, de útközben az autóból meglőttek a másik balhézó férfit, aki a kórházban meghalt. A fegyvert állítólag maga a rapper húzta meg, a testőre csak fedezte őt. A vádakat később ejtették Snoop Dogg ellen, de előtte hónapokig házi őrizetben tartották, és kétséges volt a szabadsága.

OJ Simpson

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *