LOADING

Type to search

Uncategorized

7 ruhadarab, amitől eszüket vesztik a pasik!

Share

… és most egyáltalán nem lesz szó szexi fehérneműkről! Viszont lehet, hogy te is meglepődsz majd.

Egy vizsgálat szerint, ha valakivel először találkozunk eszerint a három dolog alapján ítéljük meg:  külső, hang, mondanivaló. És a sorrend is ez. Az első benyomás mindenképp fontos, és bármennyire is szeretjük hangsúlyozni, hogy a belső értékek mennyire fontosak, még mindig a külsőségek alapján hozunk (első) ítéletet.

Nézzük, hogy melyek gardróbunk alap darabjai, ami többnyire minden férfinak tetszik…

1. A nyári ruha

© christyhandmadedress / instagram   © flamango_boutique / instagram

Ha egy nő szoknyában van, már eleve nyert, de ha még a válla és a térde is látszik biztos, hogy megfordulnak utána a férfiak.

2. Skinny jeans – avagy a szűk farmer

© Snafflepuss / imgur   © depositphotos

Természetesen nem mindenkinek áll jól, de akinek igen, annak nagyon! Viseld akár magassarkúval, vagy tornacipővel, ez a rafinált ruhadarab sokat enged láttatni az alakodból, és a végtelenségig variálható. (Ezért mi is szeretjük.)

3. Egy laza pulcsi, télen nyáron…

© matyelkadia / instagram   © intimissimiofficial / instagram

Hogy miért? Mert látni engedi a bőrt, és azt sugallja, hogy viselője kényelmesen és jól érzi magát benne… Ez pedig már eleve szexi.

4.  Az oldalt kivágott ruha

© imgur   © victoriabonya / instagram

Ebből a variációból van ízléses és kevésbé ízléses, de egy biztos: a kivillanó comboknak kevés férfi tud ellenállni. Főleg, ha szépen le van barnulva, az a bizonyos láb.

5. Baseball sapka

© shoporanges_co / instagram

Itt egy kicsit meglepődtünk, pedig a magyarázat egyszerű. Akinek a stílusához passzol a sportos viselet egy jó színű sapkával kiemelheti az arcát, és viselőjén látszik, hogy magabiztos, nyugodt nő, aki még egy kicsit maszkulinabb kiegészítőt is felvehet!

6. A magas derekú farmer

© shortstoriesandskirts / instagram   © depositphotos

Aki ilyen szabást visel magabiztosan és erősen tekint a világba. A csípőt és feneket kihangsúlyozó szabáshoz vagány és szexi nő kell, ez biztos! Viszont a pasik imádják.

7. Egy laza fehér ing

© Punnycake / imgur   © patricija_gadzijeva / instagram

Szinte mindig és mindenhez passzol, vannak akik egész szekrényt raknak tele vele. A fehér ing mindig magabiztosságot sugároz a viselője lazaságához pedig nem férhet kétség!

 

Nézd meg ezt is:

http://goodstuff.hu/2017/03/09/ezektol-olvadnak-el-a-ferfiak/

Forrás

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *