LOADING

Type to search

Élem Ez+az

Hogy mutatják ki egyes *csillagjegyek*, hogy odáig vannak érted?

Share

Némelyik harsányan a tudtodra adja, de van olyan is, akinél szinte alig lehet észre venni… Flörtölési útmutató a csillagjegyeknek!

Kos (Március 21 – Április 19)

Bókolnak.

Ha egy Kos tényleg nagyon szeret, az nem kis dolog. Általában magukról gondolják azt, hogy a legokosabb vagy legbölcsebb, legkirályabb emberek, és nem azért, mert hiúak, hanem mert ezt a meggyőződést tényekkel is alá tudják támasztani. Olyan emberre van szükségük, aki inspirálja és motiválja őket.

Bika (Április 20 – Május 21)

Biztosra mennek, hogy körülöttetek tudja mindenki, hogy közel álltok egymáshoz.

A Bikák hevesen és keményen szeretnek. Ha egyszer közel kerültök egymáshoz, egy életre nyert ügyed van. A barátságot is nagyon komolyan veszik, nagyon hűségesek, és ez csak felerősödik, ha szerelemről van szó. Ha egy Bika majdhogynem védelmezően viselkedik veled, vagy azt akarja, hogy mindenki tudja, hogy együtt vagytok, akkor nagyon fontos vagy neki.

Ikrek (Május 22 – Június 21)

Bármit megtesznek, hogy gondoskodjanak rólad.

Kevesen tudják, de az Ikrek valójában borzasztó adakozó, melegszívű és önzetlen emberek. Boldogok, ha másokat boldoggá tehetnek. Tudd, hogy ha vacsorát akar neked főzni, vagy esténként felhív, hogy milyen napod volt, akkor nagyon szeret. Általában mindenkivel ilyenek, akik fontosak számukra, de ha szerelmesek, akkor aztán nincs megállás.

Rák (Június 22 – Július 22)

Furán kezdenek viselkedni.

A legnagyobb jel, hogy tetszel egy Ráknak, ha szégyenlőse és bizonytalanok lesznek, mikor veled vannak, ugyanis általában nem ilyen emberek. Nagyon óvatosak, így alaposan felmérik a terepet és minden lehetőséget számba vesznek, mielőtt igazán közeledni kezdenének hozzád. Amikor erős érzelmekkel találkoznak, általában nem tudják, mit kezdjenek magukkal, úgyhogy elsütnek egy kínos viccet és csendben elnevetgélnek rajta.

Oroszlán (Július 23 – Augustus 22)

Szimplán úgy tesznek, mintha már egy pár lennétek.

Általában nem félnek kimondani, hogy éreznek irántad, és mindig önbizalmat sugároznak, mikor párkapcsolatról van szó. Ha nem is rágják a szádba a dolgot, figyeld a viselkedésüket. Ne lepődj meg, ha egyszer csak megváltoztatja Facebookon a státuszát ’Kapcsolatban’-ra, és közli, hogy egy pár vagytok, és hogy eddig is azok voltatok.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 23)

Próbálnak (túl) lazának tűnni.

A Szüzek minden erejükkel azon lesznek, hogy ne csináljanak nagy ügyet a dologból, amivel általában pont az ellenkezőjét érik el. Ugyanis egyszerre sírva tör ki belőlük a sok visszatartott gondolat és érzelem. De addig a pontig a Szűz a legjobb barátod, a legjobbfej a társaságban. Nem fogják megmutatni, milyen furák is valójában, amíg nem biztosak benne, hogy megbízhatnak benned. Várd ki.

Mérleg (Szeptember 24 – Október 22)

Megbabonáznak.

Ha egy Mérleg nem meri elmondani, hogy érez, addig fog udvarolni, míg teljesen szerelembe nem esel, és Te vallassz színt először. Magabiztosak és szeretetteljesek, de a romantika nem az erősségük. Inkább minden erejükkel azon vannak, hogy beléjük szeress, és ne nekik kelljen sebezhetőnek tűnniük. A Mérleg, akinek tetszel, mindent megtesz, hogy vonzó legyen a szemedben. Kicsit visszafele van a dolog, de igaz.

Skorpió (Október 23 – November 22)

Kérdeznek.

A Skorpiók fura módszere arra, hogy igazán megismerjenek az, hogy nagyjából egymillió kérdést tesznek fel anélkül, hogy túl sokat elárulnának magukról. Hol jártál múlt héten? Mivel foglalkozik az anyukád? Mi a véleményed a politikáról? A túlságosan kíváncsi Skorpiók az igazán érdeklődő Skorpiók, akik még félnek a visszautasítástól és egyelőre nem állnak eléd azzal, mit éreznek.

Nyilas (November 23 – December 21)

Szarkasztikus vicceket sütnek el.

Elég száraz a humoruk, és nem túl nyíltak az érzelmeiket illetően.  A szerelmet úgy kezelik, hogy viccelődnek rajta és ugratnak. Így ismernek meg, és így érzik azt, hogy jól szórakoztok együtt. A kapcsolat előrehaladtával egyre játékosabbak, és nem ’lekötni’ akarnak, hanem igazán megismerni, és ezt tapasztalatokon keresztül teszik.

Bak (December 22 – Január 20)

Bizonytalannak tűnnek magukban.

Ez általában egyáltalán nem jellemző a Bakokra, de ha titkos érzelmekről van szó, kiszemeltjük látszólag megfélemlíti őket. Természetüknél fogva visszafogott emberek, és ez akkor a legnyilvánvalóbb, mikor érzelmekről van szó. Nem ritka, hogy olyanokkal vannak kapcsolatban, akikről úgy gondolják, ’jobbak náluk’, és ez sokszor kihat az önbizalmukra is.

Vízöntő (Január 21 – Február 18)

Első helyre teszik, hogy időt töltsenek veled.

Mindent megtesznek, hogy lazának és közömbösnek tűnjenek, amennyire csak lehet. Híresen munkamániások, így könnyen keltik a visszafogott és gondtalan emberek érzetét másokban, akkor is, ha ez egyáltalán nem így van. Ha törődnek veled, törődnek veled. A figyelmük, mint a villámcsapás, éles és váratlan. Objektíve a Vízöntők a legegyenesebb partnerek. Ha nem tetszel, tudni fogod. Ha tetszel, azt is.

Halak (Február 19 – Március 20)

Lukat beszélnek a hasadba.

Ha tetszel a Halaknak, olyan embert fogsz látni, aki annyi időt szeretne veled tölteni, amennyit csak lehet, és erre gyakran talál indokot. Beszélgetni fognak veled mindenről, mémeket küldenek, és hajnali 3-kor is sms-eznek, mert mindig van mondandójuk. A Halak, aki folyamatosan kommunikálni akar veled az egy Halak, akinek nagyon bejössz. Bízz benne.

Nézd meg ezt is:

Ilyen lesz a júniusod (legalábbis a csillagok ezt ígérik)!

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *