LOADING

Type to search

Mozizom

Itt vannak első infók a Trónok harcához kapcsolódó új sorozatról

Share

Ha te is Trónok harca rajongó vagy (mi imádjuk a sorozatot!), akkor most örülni fogsz. Szuper hírek érkeztek a G.R.R. Martin regénysorozatát jegyző HBO háza tájáról. 

Bár még messze van 2019 tavasza, amikor is végigizgulhatjuk az UTOLSÓ (!!!) Trónok harca évad részeit, ám máris bíztató hírek érkeztek az HBO-tól. A sorozatokat és filmeket készítő csatorna nem hagyja magára a G.R.R.Martin által megálmodott világot, hanem előzménysorozatot készít. Ráadásul rögtön többről is szólnak a pletykák.

De mi is az az előzmény vagy másnéven spinoff sorozat? 

Az előzménysorozat az adott sorozat világában játszódó történet. A spinoff sorozat cselekménye mindig a múltban játszódik, és arra koncentrál, hogy milyen múltbeli események okozták azt, amit az eredeti sorozatban láthatunk.

A Deadline információkat alapján rögtön öt különböző sorozatot is terveztek, de az elsőről már biztosabb források szólnak. A még név nélkül futó sorozat a Trónok harca eseményei előtt ezer évvel fog játszódni, és a Hősök aranykorának végét és az eljövendő sötétség köré fog épülni. Ez a korszak egy nagyon különleges, hiszen itt bontakoznak ki Westeros mítoszai és legendái, amiből már néhány részletet megismertünk a Trónok harca epizódjaiból Sam Tarly által.

A 2020-ban debütáló sorozatról még annyi szivárgott ki, hogy a Kingsman mozik, és az X-men: Az eljövendő múlt napjai forgatókönyvét is író Jane Goldman készíti Martinnal közösen. A többi négy projektről csak a társszerzők ismertek. Az egyikük Max Borenstein (Godzilla, Kong: Koponya-sziget), Brian Helgeland (Tűzben edzett férfi), Carly Wray (Mad-Men sorozat, A hátrahagyottak sorozat alkotója) és Bryan Cogman (aki már az eredeti Trónok harca epizódjainak írója). Ők négyen jegyzik majd a további négy előzmény sorozatot. Wow! Szép lista!

Egy szomorú hírünk viszont van azoknak, akik nagyon szeretik a mostani szereplőket: az eredeti sorozat szereplőiből senki sem fog szerepelni ebben az új sorozatban. 

giphy.com

forrás

Ki várja már a Trónok harca utolsó évadját és az előzménysorozatot?  

8 hely, ahol úgy érzed majd, hogy a Trónok Harca szereplője vagy!

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *