LOADING

Type to search

Inspiráció

Újhold az Ikrekben: amikor megkapod a válaszokat a kérdéseidre

Share

Különleges időszak elé nézünk, hiszen ritka esemény van megírva a csillagokban. Az Újhold éppen az Ikrek csillagban fog állni, ez pedig tökéletes időpont arra, hogy válaszokat kapj az életed kérdéseire. 

Június 12-én a Hold megújult alakjával köszönti az eget. Ez a különleges alkalom az, amikor az Újhold és a Nap is ugyanabban a fázisban jár, így ez az időszak kiváló arra, hogy útmutatást és választ kapjunk azokra a kérdésekre, amiket eddig lehet, hogy nem is mertünk feltenni.

Ráadásul a Merkúr bolygó irányít ebben az időszakban, ez pedig kiváló azoknak, akik szomjazzák a tudást és szeretnének változtatni az életükön. Az Újhold amúgy is hordozza annak a lehetőségét, hogy valami újba kezdjünk, vagy csak elinduljunk az újdonság, a változás útján.

De mit kell tenned ahhoz, hogy kihasználd az Újhold erejét?

Mit szeretnél az életed végén? Szeretnél feltétel nélküli szeretetet? Vagy szenvedélyt? Elképzeltél egy karriert, de nem érzed, hogy ez a helyes út? Szeretnél már édesanya lenni? Szeretnél új lakást a családodnak? Megannyi kérdés, amire vágyhatunk és amire szeretnénk választ kapni. Ezek a kérdések, és vágyak fejezik ki az emberi valónkat, így rengeteg van belőle mindenkiben. Ne érezd rosszul magad, hogy neked is van néhány. Ez teljesen normális.

Hallgasd meg, hogy mit mond a belső éned!

Azt, hogy mit akarsz, csak te tudod. Te tudod, hogy mire van szükséged, hogy ezek a dolgok, hogyan teremthetőek meg. Persze a szorongás, a félelem megakadályozhatott eddig, hogy ne érd el ezeket, de a mostani lehetőség tökéletes, hogy ezeket hátra hagyd.

Hallgass a szeretteidre!

Az Újhold az Ikrekben nagyszerű alkalom arra, hogy ne csak a belső hangodat hallgasd meg, hanem azt is, amit mások mondanak. Ez az időszak nagyon tökéletes arra, hogy jó tanácsokat bevonzd, és ezáltal elindulj a saját utadon.

A negatívból pozitívat

Ne feledd, hogy nem minden pozitív változásról gondoljuk azt először, hogy az lenne. Sokszor ezek negatívként jelennek meg, néha időbe telik, hogy meglássuk az előnyeit a dolgoknak. Ez az időszak segít, hogy elmozduljunk a negatívból pozitívba, akárcsak a Hold az égen.

Új munka, új hobbi

Az Újhold, illetve az Újhold utáni időszakban nagyon könnyű találékonynak lenni. Ez az időszak tökéletes arra, hogy előrukkoljunk valami olyasmival, ami teljesen más, mint amit eddig csináltunk. Ha már gondolkoztál új munkahelyen, vagy hobbin, akkor most érdemes belekezdeni, mert az energiák támogatólag fognak hatni rád, és mindent elérsz, amit szeretnél.

forrás

Olvasd el ezt is:

Ez a 7 dolog, most megváltozik (legalábbis a csillagok szerint)!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *