LOADING

Type to search

Lakom Rácsodálkozom

Ezen a teraszon szeretnénk kávézni, de a ház is fantasztikus!

Share

Nézz körül velünk! Mutatjuk, hogy a kevesebb néha több. (Szinte mindig.)

Amikor megbízták Brandon Ingram építészmérnököt, hogy tervezzen egy nyaralót, ő sem gondolta, hogy milyen kis kincsre bukkan Floriában. Amikor meglátta a kis házat, egyből beleszeretett és kihozta belőle a legtöbbet. Mi pedig imádjuk, és mi is szeretnénk magunknak egy ilyet, legalább a nyárra.

Az apró otthonokban benne van annak a lehetősége, hogy amit megálmodunk nem fog működni, hiszen olyan, mint egy kis babaház, így pedig nehéz élhető otthont varázsolni – mesélte az építész, aki bebizonyította, hogy kellő hozzáértéssel csodás dolgokat lehet kihozni egy nyaralóból is.

A nyaraló tornácát a déli stílus ihlette, csodás fehér rattanbútorokon lazulhatunk, miközben nézzük az utca forgalmát. A déli hagyományoknak megfelelően a házikó teteje kék színben pompázik, a napos teraszon át pedig bejuthatunk a nappaliba, ahol finom és puha süppedős bútorokon pihenhetünk.

A helytakarékosságot szem előtt tartja a nappaliban kapott helyet a konyha is, így csomó helyet spórolt az építész. A nappaliban egy kandalló biztosítja a meleget télen, így nem csak nyári lakként üzemel a kis házikó.

A konyha funkcionálisra lett tervezve, minden elérhető, és átlátható az üveges polcokban. Helyett kapott egy bárpult, mert a nyári estékhez itt keverhető a legjobb ki egy finom koktél, vagy whisky.

Az antik fenyőasztal előkészítő pultként is megállja a helyét. A konyhában minden ajtó mögött lapul, legyen az hűtőszekrény, mosogatógép vagy éppen mosógép.

A nappali és a konyha fényességét a hatalmas ablakok garantálják, amiket fehérre festett fakeretek ölelnek körül.

A nyaralóban két hálószoba is található a ház két oldalán. Az egyik hálószobában helyet kapott egy fésülködő asztal az ablak mellett, és egy duplaágy, illetve egy szimpla. A kis nyaraló csak 70 négyzetméter, de meg van minden benne, ami ahhoz kell, hogy akár hónapokat is eltöltsünk itt teljes kényelemben. Te beköltöznél? Mert mi igen! 

forrás

 

Nem hiszed el, de *összesen* 22 négyzetméter ez a lakás! Bravúros!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *