LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Ha ezt a 9 dolgot megteszi, akkor nem érdemel meg téged

Share
Persze senki sem tökéletes, de jó, ha figyelsz a jelekre…

1. Soha nem mondja, hogy “Köszönöm”. Ha bármilyen kedves dolgot teszel nem ölel meg, nem szorítja meg a kezed. Kicsit olyan, mintha elvárná, hogy megtegyél érte bármit. Ez nem igaz.

2. A károdra viccelődik. Persze előfordulhat a kapcsolat elején, hogy feszegetitek a határokat. De ha kifejezetten megkéred, hogy ne tréfálkozzon azon, hogy nem tudsz főzni és mégis megteszi, akkor gonosz.

3. Kifogásokat keres, amikor megbánt. Mindenki veszekszik, és néha előfordul, hogy megbántjuk egymást, de ilyenkor illik bocsánatot kérni, és belátni, ha hibáztunk. Ha ő azt mondja fáradt volt, vagy részeg, jó ha tudod: ez csak duma.

4. Ok nélkül dühös lesz. Rád. Miért is?

5. Nem tiszteli a dolgaidat, és az idődet. Ami a tiéd az nem számít. Azokra nem kell vigyázni. Ugyanez vonatkozik a magánéletedre és a munkádra is. Az nem fontos. Lemondható, pótolható. Vigyázz, lehet, hogy te is az vagy.

6. Lesajnálja azt, ami téged érdekel. Ha elmeséled neki, hogy szeretsz biciklizni, vagy új recepteket kipróbálni furcsán viselkedik, és úgy tesz, mintha ez butaság lenne. Mintha ez nem lenne jó kikapcsolódás. Szerinte ez időpocsékolás.

7. Kritizálja a külsőd. Természetesen nem vagyunk mindig a top-on. Ő azonban akkor is talál benned hibát, amikor tökéletesen festesz. Túl magas vagy, túl csontos, nem jó a hajszíned, és nem áll neked jól a kék.

8. Lelomboz. Nagyjából mindennel. Semmi nem elég jó, és neki folyton rossz kedve van. Semminek nem tud örülni. Még neked sem.

9. Nem figyel a fontos dolgokra. Nem csak a megbeszélt találkozókat felejti el, hanem a történeteidet, a családtagjaidat, a barátaid nevét. Pedig neked fontosak ezek a dolgok. De úgy látszik, TE, NEKI nem igazán vagy az.

Természetesen nem azt mondjuk, hogy ne adj esélyt annak, aki hibázik. De ha folyamatosan rosszul érzed magad mellette, akkor ideje elgondolkodni…

Amikor a szerelem veled marad…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *