LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

6 ok, amiért nem kell neked lenni mindig a “kedves” lánynak.

Share

Néha elegünk van abból, hogy mindig jó kislányként, kedvesen viselkedünk a másikkal, aztán semmi köszönetet és megértést nem kapunk. Ha te is érezted már ezt, akkor a következő cikk neked szól! 

Te mindig ott vagy barátoknak, de ők hol vannak, amikor neked lenne rá szükséged?

Ismerős a szituáció, hogy te minden barátnődet pátyolgatod, amikor szerelmi bánata van, aztán amikor bepasiznak eltűnnek az életedből? Az érzelmi támogatás oda-vissza kell, hogy működjön. Amikor neked van szükséged támogatásra, akkor nekik is ott kéne állniuk melletted.

Mindig megsebzed magad, mert túlzottan bízol az emberekben

Az optimizmus és az empátia csodálatos tulajdonságok, de ne hagyd, hogy az emberek kihasználhassanak. Mindig kezeld egy kis fenntartással az új ismeretségeket, és amikor látod, hogy a másik ki akar használni, akkor időben állítsd le.

Ne kérj bocsánatot a kérdéseid miatt!

Ne hagyd, hogy a félelem, hogy mit gondolnak rólad az emberek befolyásoljon. Nem őrültség az, hogy neked is szükséged van valakire, akihez ragaszkodhatsz, hogy legyen valaki, akivel több időt töltesz. Ne legyen bűntudatod, hogy kérdéseket teszel fel a barátaidnak, és azért se, mert szükséged van ezekre az emberekre. Nem tudsz mindent magad megcsinálni, néha kell segítséget kérni és néha kérdezni kell.

Ne mondj mindig mindenre igent!

Ne fogadj el olyan dolgokat és ne vegyél részt olyan dolgokban, amikre csak azért mondasz igent, mert félsz nemet mondani. Priorizáld az embereket magad körül, és csak azokra a találkozásokra mondj igent, akikkel tényleg jól érzed magad. Ha valaki bánt és negatív az irányodba, akkor engedd el. Neked is jobb lesz!

Ismerd be, ha hibázol!

Mindannyian mondunk, vagy csinálunk hülye dolgokat, és nem tudjuk, hogy ez mennyire lesz hatással másokra. Ha hiba történt, akkor lásd be, és lépj tovább felnőtt és érett fejjel. Ugyanúgy te se hagyd, hogy rajtad gázoljanak át az emberek. Ha ilyenbe futsz, akkor állítsd le időben az illetőt.

Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak

Ha megtaláltad az álom munkád, vagy hobbid, akkor tarts ki mellette. Ne hagyd, hogy mások mondják meg, hogy mit csinálj, vagy hogyan élj. Aki szeret, az nem fog beleszólni az életedbe.

Nézd meg ezt is:

5 jel, hogy nagyon érzelmes vagy, és emiatt túl sokat aggódsz…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *