LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Azt hittem visszajössz, de ma már tudom, hogy jobb, hogy nem jöttél

Share

Sosem tudtam rendesen eltemetni a kapcsolatunkat, mert egy részem mindig hitt abban, hogy vissza fogsz jönni. Nem gondoltam, hogy a közös utunk véget ért.

Legalábbis nem hivatalosan.

Annyiszor megesett, hogy hetekig nem beszéltünk – nem azért, mert összevesztünk, hanem mert az élet közbe szólt. Azt hittem, ez is ilyen alaklom lesz. Azt hittem, egy kis időre elmész, aztán visszarobbansz az életembe.

Vártam a visszatérésed. Azt hittem, ott fogjuk folytatni, ahol abbahagytuk.

De ez még mindig nem történt meg.

Nem fogok úgy tenni, mintha nem tudnám, merre jársz. Végigböngésztem a közösségi oldalaid.

Tudom, hogy valaki mással vagy. Valaki újjal. És már azt is tudom, hogy most nem fogsz visszajönni.

Nem kéne, hogy meglepjen, hogy végeztél velem, de nehezen birkózom meg a hírrel. Nem tudom, hogyan kéne elvarrnom a szálakat. Nem mintha írhatnék, hogy magyarázd meg, miért vezettél félre.

Ősidők óta nem beszéltünk.

Másrészről nincs okod bocsánatot kérni. Nem tartozol semmivel. Sosem állítottad, hogy visszajössz. Ezt csupán én feltételeztem az alapján, ahogy eddig működött a kapcsolatunk.

Azt gondoltam, hogy ha majd készen állsz egy komoly kapcsolatra, én leszek a párod. Azt sosem hittem volna, hogy te mindvégig készen álltál rá, csak nem velem. Nem gondoltam, hogy nem ugyanazt érzed, mint én.

Hülyén érzem magam.

Amikor nem voltál mellettem, akkor is mindig te jártál a fejemben.

Elutasítottam másokat, mert azt hittem, van nálad esélyem. Szingli maradtam, mert elérhető akartam lenni, mikor végre úgy döntesz, hogy készen állsz.

Ez az én hibám. Nem kellett volna feltételeznem, hogy érdekellek. Rég rá kellett volna jönnöm, hogy jobbat érdemlek – mert, ha egyszer hátra hagytál, akkor bármikor készen állsz újra megtenni. Végül is miért akarnék olyannal lenni, aki teljesen jól megvan nélkülem?

Talán a legjobb lezárás számomra, ha tudom, hogy itt az idő tovább lépni, tudva, hogy már nincs értelme várnom.

 

Olvasd el ezt is:

Elengedlek, mert ez a legtöbb, amit megtehetek magamért

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *