LOADING

Type to search

Ez+az Inspiráció

7 ok, amiért a foci több puszta sportnál, és ami miatt mi is focilázban égünk!

Share

Ülj le a pasid mellé és nézzétek együtt a VB-t! Hidd el, hogy élvezni fogod! Férfi vélemény következik.

A foci összehozza az embereket…

…vallástól, nemzetiségtől és bőrszíntől függetlenül. Történhet bármi, a fanatikus rajongók utcára vonulnak, hogy a nemzeti tizenegynek szurkoljanak. A győzelem eufórikus érzése felülír minden ellenérzést. Nincs más ahhoz fogható, mint mikor nyer a csapatod. Mikor nyernek, nem is lehetnél büszkébb a hazádra, úgy cipeled körbe a zászlót, mint egy glóriát.

Könnyű megérteni

Ezáltal összehozza a családot is, nemtől és kortól függetlenül. Meglepődnél, hogy az a 90 perc mekkora élmény tud leni, ha azokkal vagy körülvéve közben, akiket szeretsz.

Csak egy labda kell

Mindegy, merre jársz a világban, csak egy labdára van szükség a lábad előtt. Talán ezért is szeretem annyira a focit, hiszen nem csak megérteni könnyű, hanem játszani is. Adjatok egy labdát a strandon és órákig elvagyok. Vagy csak én lennék így ezzel?

Többre tartod a játékosokat, mint a csapatokat

Egy dolog. amit észrevettem fanatikus Barcelona rajongóként, hogy bár a barátaim más csapatoknak szurkolnak, mindannyian elismerik Messi-t, mint különlegesen tehetséges játékost. Az ilyen fajta személyes tiszteletet egyik másik sportágban sem találod meg. Szerintem egy focista akkor lesz igazán nagy játékos, ha nem csak a csapatában, de azon kívül is elismerik.

Minden focista egy bálvány

Mindenkinek van története, a hivatásos sportolóknak is. A játékosok hálája és kedvessége, ami a szívüket kitölti nem csak a focinak szól, hanem a szurkolóknak is. És néha nem csak a fanokat tudhatják maguk mögött támogatásnak, hanem egész nemzetek biztatják őket.

Különleges és egyedi

Tizenegy ember válik eggyé a pályán. A csapatmunkának van egy sajátos szépsége, ahogy a rajongótáboroknak is. Bármerre jársz a világban, nagy eséllyel a fociról bárkivel el tudsz beszélgetni. A foci az egyetlen sport, ami nem sértődik meg, ha osztoznak a szeretetében.

Ha szerencsés vagy, egy más világba repít

A focipályán lenni olyan érzés, ami mindig is leírhatatlan lesz…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *