LOADING

Type to search

Családozom Ez+az Rácsodálkozom

Kire ütött ez a gyerek: így néznek ki a szépséges színésznők utódai!

Share

Jópofa dolog megfigyelni a hasonlóságot szülő és gyermeke között, különösen sztároknál. Előfordul, hogy egy feltűnő szépség gyermeke teljesen átlagos külsejű, de az is, hogy a gyermek még édesanyja szépségét is beárnyékolja. 

Robin Wright és Dylan Penn

© Gilbert Flores/Broadimage/EAST NEWS © Gilbert Flores/Broadimage/EAST NEWS

Sean Penn és Robin Wright gyermeke úgy döntött, hogy szülei nyomdokaiba lép és ő is színésznő lesz. Túl sok emlékezetes szereppel ugyan nem dicsekedhet, de még előtte a jövő.

Heather Locklear és Ava Sambora

© Paula Munoz/Invision/AP/Fotolink/East news © Ava Sambora/instagram

A színésznő és Richie Sambora húszéves lánya néhány éve modellként dolgozik, de ő is színésznői babérokra tör.

Kate Beckinsale és Lily Mo Sheen

© Gilbert Flores /Broadimage/EAST NEWS © lily sheen/instagram

Bár Lily Mo szülei színészek és a lány gyerekkorában több filmben is szerepet kapott, mégsem erre a pályára készül, hanem főiskolára szeretne járni, és az a terve, hogy teljesen átlagos tinédzser lesz belőle.

Julianne Moore és Liv Freundlich

© EAST NEWS © Liv freundlich/instagram

A tizenhat éves lány magasságban már messze túl nőtte híres édesanyját. Nemrég modellkedni kezdett és a szakértők máris fényes jövőt jósolnak neki a kifutók csillogó világában.

 Uma Thurman és Maya Thurman Hawke

© Hahn Lionel/ABACA/EAST NEWS © Joe Sutter, PacificCoastNews/EAST NEWS

Ethan Hawke és Uma Thurman gyermeke tizenhárom éves koráig Hollywood talmi csillogásától és a paparazzik kutató szeme elől elrejtve nőtt fel. A szakértők szerint meglehetősen tehetséges lány valószínűleg szintén szülei nyomdokaiba lép és előbb-utóbb feltűnik a filmvásznon.

Elizabeth Hurley és Damian Hurley

© Domine Jerome/ABACA/EAST NEWS © Damian Hurley/instagram

A színésznő tizenhat éves fiát különleges szemeinek köszönhetően egyhamar senki nem felejti el. Jelenleg reklámszerződésekből él és igen aktívan vállal közösségi szerepeket.

Lisa Marie Presley és Riley Keough

© NPA/The Grosby Group/EAST NEWS © Evan Agostini/Invision/AP/Fotolink/EAST NEWS

A legendás Elvis Presley huszonnyolc éves unokája nem készül zenészi pályára, sokkal inkább a színészet érdekli, olyannyira, hogy néhány évvel ezelőtt Tom Hardyval szerepelt együtt a Mad Max: A harag útja című filmben.

Nadja Auermann és Cosima Auermann

© ASSOCIATED PRESS/FOTOLINK/Еast news © cosima auermann/instagram

A kilencvenes évek leghosszabb lábú szupermodellje biztosan nagyon büszke lányára, hiszen már ő is egész sok modell szerződéssel dicsekedhet.

Meryl Streep és Mamie Gummer

© KILPIN / MEGA/EAST NEWS © Photoshot/REPORTER/EAST NEWS

A háromszoros Oscar-díjas színésznő négy gyermek édesanyja. A színésznőnek állt két idősebb lány közül Mamie-t pedig már láthattuk is az Emily doktornő című 2012-es sorozatban.

© AP/FOTOLINK/Еast news

Jennie Garth és Luca Bella Facinelli

© MICHAEL GERMANA / STAR MAX/East News © Gilbert Flores/Broadimage/EAST NEWS

Fiatalkorunk kedvenc sorozata, a Beverly Hills 90210 sztárja három lány boldog édesanyja. Nehéz elhinni, de legidősebb gyermeke immár huszonegy éves és egyelőre úgy tűnik, hogy a színészet nem az ő világa.

© s_bukley/depositphotos.com

Anna Nicole Smith és Dannielynn Hope Marshall Birkhead

© mavrixphoto.com/EAST NEWS © larrybirkhead/twitter.com

A kerekded idomokkal megáldott színésznő és modell kétségkívül feltűnő jelenség volt. Meglátjuk, hogy lánya is édesanyjához hasonló karriert fut-e majd be, vagy egy kicsit csendesebb élet után vágyakozik.

Gillian Anderson és Piper Maru Klotz

© AFP/EAST NEWS © MEGA/EAST NEWS

A színésznő első gyermekének tiszteletére az X-akták harmadik évadának egyik részét Piper Maru-ról nevezték el. Idáig úgy néz ki, hogy a lány nem szeretne színésznő lenni, annak ellenére sem, hogy 2000-ben egyszer már feltűnt a filmvásznon Az öröm háza című alkotásban, amelyben édesanyjával játszhatott együtt.

Forrás

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *