LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Ilyen az élet *kombinált bőrtípussal* – Kipróbáltuk a Schüssler mélyhidratáló alapkrémet!

Share

Dr. Wilhelm Schüssler, német származású orvos fejlesztette ki 1873-ban azt a sóterápiát, mellyel a szervezetben jelenlévő tizenkétféle esszenciális sót pótolni lehet. Dr. Schüssler rájött arra, hogy sejtjeinknek bizonyos sókra feltétlenül szükségük van a helyes, egészséges működésükhöz.

Szerencsénkre, ezt a tudást a lakosság számára is elérhetővé tették, bárki szabadon vásárolhat a Schüssler natúrkozmetikumok közül, melyek minden bőrtípusra és minden problémára gyógyírt jelentenek, ez pedig a 12 ásványi sóra épülő terápiás módszernek köszönhető.

Ha a különböző ásványi anyagok aránya megfelelő a szervezetünkben, az segít fenntartani a testi-lelki egyensúlyt is, vagyis kevesebbszer jelentkeznek megbetegedések. Viszont nagyon sok ásványi só nem vihető be a szervezetbe táplálkozással, ugyanis méretük miatt nem képesek áthatolni a sejtfalakon, így ezeket kívülről, krémek, kenőcsök formájában kell magunkhoz vennünk.

Sokáig úgy hittem, a száraz bőrrel “megáldottaknak” a legkönnyebb a dolguk: bármilyen gazdag hidratáló megfelelő számukra, még a legnehezebbeket is beszippantja a bőrük. Bezzeg a kombinált bőrtípus! Jó hidratálót találni, ami nem nehezít el, nem okoz pattanásokat, de mégis ad egy kis vízpótlást?  Szinte lehetetlen.

De nem a Schüsslernél!

Ugyanis van egy olyan krém a kínálatban, ami tökéletesen alkalmas a kevert bőr kezelésére! Ez pedig a nyolcas számú, amelyben a natrium chloratum nevű ásványi só található meg, amely akár még ekcémára is kiváló választás. Ezen felül nagyon jól kezeli a vízhiányt, hiszen hialuronsav, shea vaj és hibiszkus kivonat is megtalálható az összetevői közt.

A Nr. 8. mélyhidratáló, bár egy klasszikus, nehezebb fehér krémnek tűnik, mégis maradéktalanul, pillanatok alatt szívódik be a bőrbe és még nyáron sem túl nehéz a problémás területeken sem. A bőr mélyebb rétegiben fejti ki hatását, így hagyja azt lélegezni, miközben megköti benne a vizet. A natrium chloratum pedig nem enged utat törni a kiütéseknek, az irritáció jeleinek, valamint a száraz területek megjelenésének.

Mindenkit arra buzdítunk -, aki még kételkedik-, hogy próbálja ki az egyszerű, de nagyszerű Schüssler Nr. 8. hidratálót!

Egyedi arcszérumok, amelyekre minden nő vágyik!

 

 

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *