LOADING

Type to search

Élem Ez+az Inspiráció Lakom

Íme álmaink mobilotthona, amelybe *azonnal* bekuckóznánk!

Share

Ha valakinek még szüksége lenne egy kis bizonyosságra ahhoz, hogy elhiggye a miniház-mozgalom tényleg egy remek dolog, az most vessen egy pillantást erre a vagány lakókocsira!

Ezt az 1973-as példányt a Vintage Revivals DIY bloggere, Mandi Gubler alakította át, és most megmutatjuk, hogyan varázsolt a lepusztult kis lakókocsiból egy csupaszív mini otthont.

Mandi tudja, hogy minden a meleg fogadtatással kezdődik…

A tökéletes helykihasználás érdekében az étkezőhöz minden méretre készült, és a nyitott polcok még tágasabbá teszik a teret.

Egy lakókocsival akár többször is megeshet életében, hogy új helyre költözik, ezért úgy helyezték el a növényeket, hogy költözés közben se pottyanjanak le. Mivel sok minden történik e kicsi térben, Mandi neutrális színeket választott, hogy minél kiegyensúlyozottabb legyen az enteriőr.

Mandi mottója: “Személyre szabott darabokkal az apró terek is különlegessé válnak”. A porszórással festett tűzhely tökéletes fókuszpontja a térnek.

A bonyolult tervezés és a drága anyagok sokkal jobban megvalósíthatók egy kisebb térben: Mandi és férje két nap alatt vágtak darabokra mindent a padlóhoz.

…és ő Mandi, akinek további izgalmas munkáit itt is megtekinhetitek.

 

Forrás

Elképesztő lakások, amelyekbe mi is beköltöznénk – lehetőleg azonnal!

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *