LOADING

Type to search

Mozizom

10 dolog, ami miatt *muszáj* szeretni Tom Hardy-t

Share

Amíg várjuk az új filmjét, természetesen újranézzük a korábbiakat… És a cikk végére te is rájössz majd, hogy miért ő a legklasszabb pasi ezen a világon.

Tudjuk, tudjuk… az utóbbi időkben felbukkant színészek közül talán a legférfiasabb színész. És erre már nagyon nagy szükség volt. De nem csak előnyös külseje és kissé őrült tekintete miatt imádjuk.

1. London Baby!

Nem, nem hajlandó elköltözni a városból, ahol a családja él. Azt mondja, nem érdekli Hollywood és a sok pletyka meg intrika. Marad Angliában…

2. … és tényleg!

Aki követi az Instagram oldalát tudhatja, hogy ha épp két film között van, akkor rengeteget sétál a feleségével Charlie-val, és a fiaival. Szeret motorozni, és évek óta ugyanahhoz a borbélyhoz jár.

3. Küzdött és győzött.

Amikor 2003-ban majdnem belefulladt a saját hányásába egy átbulizott éjszaka után rehabra ment, és azóta tiszta. Nem dohányzik, nem iszik. Saját bevallása szerint az egyetlen szenvedélye a kávé, amiből sokat fogyaszt.

4. Segít.

Mivel tudja, hogy a függőség nem játék a Princes’s Trust alapítványán keresztül igyekszik megtenni minél többet azért, hogy senki nem csússzon bele a drogok és az alkohol csapdájába. De nem ez az egyetlen alapítvány, amit támogat. Állatmenhelyeknek is rendszeresen kampányol, de ő indította el azt a gyűjtést is, amit az egy éve Londonban leégett emeletes ház áldozatainak a megsegítésére indult.

5. A nők védelmezője.

A kérdésre, hogy tényleg annyira védelmezi a nőket, mint a filmjeiben a felesége így válaszolt: “Igen. Többször kerül bajba amiatt, hogy folyton megvédi a nőket. Az ismeretleneket is.” Szóval mindenki vigyázzon a szájára, ha Tommy a közelben van… De ugye emlékszünk arra az esetre is, amikor a fél városon át kergette a tolvajt, aki ellopta egy nő táskáját az utcán? 

6. Apu az első.

Az író Chips Hardy remek ötlettel állt elő, melyet sorozat formájában a fia meg is támogatott. Ők ketten írták ugyanis a Taboo című sorozatot, amit mi nagyon szerettünk, és amelynek a második évadját alig néhány nappal ezelőtt hagytak jóvá. Szóval 2019-ben jön a második évad! A producer természetesen ismét Tom.

A cilinderes Tom Hardy esete a vuduval: Tabu – első évad – kritika

7. Mert így néz ki:

8. Jól választ filmet!

Viszonylag nehéz rossz Hardy alakítást találni, és ez nem is véletlen. Ha hihetünk az előrejelzéseknek (és mi nagyon szorítunk) az Al Capone filmért, amiben magát a gengsztert játssza, akár már egy Oszkár díj is kinézhet, de bármelyik korábbi alakítását megnézzük biztos, hogy úgy állunk fel a film elől, hogy “Jézusom, már megint mit csinált ez a zseni???”

Nekünk ezek a kedvenceink:

Hét zseniális filmmel bizonyítjuk, hogy Tom Hardy korunk egyik legjobb színésze

9. Kutya imádó

Bármilyen kutya, bármikor jöhet. Szerintünk jobban szereti őket, mint az embereket.

10. Nem mutogatja a gyerekeit

Bármennyire is sokan szeretnék látni, ő nem teszi ki a családját az ablakba. Használja a közösségi médiát, de a Charlotte Riley-val született fiát még egyáltalán nem mutatta meg. És ez így is van rendjén.

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *