LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

5 dolog, amit az öntudatos nők máshogy csinálnak egy kapcsolatban

Share

Az önbizalomhiány sokszor felelős azért, ha benne ragadunk egy rossz kapcsolatban, félünk belemenni egy újba, és azért is, ha a szakítás után teljesen összetörve érezzük magunkat.

Az egészséges önbizalom megléte nem garantál boldog kapcsolatot, de előnyt jelent, mert legalább tudod, hogy mit akarsz és mit érdemelsz meg, és elég erős vagy, hogy tovább állj, ha nem jönnek össze a dolgok.

Íme 5 dolog, amit az önbizalommal teli nők (és férfiak) általában máshogy csinálnak egy kapcsolatban.

Nem azon rágódnak, hogy tetszenek e a férfinak – ők TUDATÁBAN vannak ennek

Ezek a nők tudják, hogy érdemesek a szerelemre, és ezt nem kérdőjelezik meg. Tudják, hogy jók, partiképesek és szerethetők – és bíznak abban, hogy szembe fog jönni a pasi, aki mindezt látja. Nem azon idegeskednek, hogy mi járhat a másik fejében, hanem jelen tudnak lenni a kapcsolatban félelmek és kételyek nélkül.

A nő, aki nem ismeri fel, hogy megérdemli a szerelmet

Bíznak magukban és a döntéseikben

Az első lépés az egészséges önbizalom felépítésének irányába, az, ha tudjuk, tudunk jól dönteni, és azzal is meg tudunk birkózni, ha valami nem úgy sülne el, ahogy szerettük volna. A magabiztos nők érzelmeiket tettekre váltják, és mindig őszinték önmagukhoz.

Vállalják a felelősséget

A magabiztos emberek vállalják az érzelmeiket és a tetteiket. Nem a partnerüket hibáztatják, ha boldogtalanok, és nem őket okolják amiért ezt ’éreztetik’ velük. Nem úgy látják magukat, mint más emberek és körülmények áldozatai.

Kilépnek a rossz kapcsolatokból

A magabiztos emberek nem maradnak olyan kapcsolatokban, ahol nem tisztelik, értékelik, becsülik őket. Nem félnek elsétálni, ha valami nem működik, és egyszer sem jut eszükbe, hogy esetleg nem fognak jobbat találni, vagy egyedül fognak maradni.

Bölcsen választanak

A partner választásában az eszükre és a szívükre egyaránt hallgatnak. Hamar fel tudják mérni a másik lelki állapotát, és tudják biztosítani számukra azt, amire egy kapcsolatban szükségük van. Mielőtt komolyra fordulna a dolog, minden lehetséges módon meggyőződnek róla, hogy alapvetően összeillenek e a párjukkal.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *