LOADING

Type to search

Ez+az Mozizom Rácsodálkozom

9 rajongó, akiknek valóra vált az álmuk és kedvenc sztárjuk mellett kötöttek ki!

Share

Sokaknak megadatik, hogy legalább egyszer az életben találkozhat kedvenc sztárjával. És akár hiszitek, akár nem néhányan közülük olyan szerencsések, hogy összeköthették velük az életüket. Íme néhány igazi tündérmese:

Jessica Alba és Cash Warren

© IPA/MEGA/EAST NEWS

Warren 2005-ben találkozott először kedvenc színésznőjével a Fantasztikus négyes című film forgatásán, ahol produkciós assziszensként dolgozott. Mindenki legnagyobb meglepetésére Jessica szóba állt a fiatalemberrel, néhány randi után pedig már mindkettőjük számára világossá vált, hogy ez bizony igaz szerelem, majd négy évvel később kimondták a boldogító igent.

Julia Roberts és Danny Moder

© AP/FOTOLINK

Julia és Moder 2000-ben, A mexikói című film forgatásán találkoztak először, ahol az akkor még házas férfi operatőrként dolgozott. De ahogy azt már sokszor megtudtuk, a szerelem nem ismer határokat, és Juliáék négy évvel később – Moder válása után – összeházasodtak. Három gyermekük született: Hazel, Phinnaeus, and Henry.

Tom Cruise és Katie Holmes

© Russ Elliot/AdMedia/Capital Pictures/EAST NEWS

Katie mindig is Cruise legnagyobb rajongója volt, egyik régi osztálytársa szerint még tankönyveiben is Tom Cruise képek voltak beragasztva. Katie nagy álma végül 2006-ban vált valóra, amikor feleségül ment a férfihoz, ám sajnos házasságuk nem állta ki az idő próbáját és 2012-ben elváltak.

Nicolas Cage és Alice Kim

© Marechal Aurore/ABACA/EAST NEWS

Alice és a színész 2004-ben találkoztak először egy étteremben, ahol a nő pincérnőként dolgozott, majd még ugyanebben az évben össze is házasodtak. De sajnos nekik sem szánt örök szerelmet a sors, mert tizenkét év házasság után elváltak útjaik.

Patrick Dempsey és Jillian Fink

© AP/FOTOLINK

A sármos színész és élete szerelme egy fodrász szalonban látták meg egymást, és 1999-ben házasodtak össze. Szerelmük azóta is töretlenül tart, sőt! Jill azóta sem “csak” Dempsey felesége, hanem fodrásza és stylistja is egyben.

Adam Sandler és Jackie Sandler

© AFP/EAST NEWS

Jackie mindig nagy rajongója volt Sandler filmjeinek és megkérte közös barátjukat, Rob Schneidert, hogy szóljon pár jó szót az érdekében. Így történt, hogy 1999-ben végre egy filmben szerepelhetett a férfivel az Apafej című alkotásban, melyből aztán már egyenesen következett, hogy a forgatáson egymásba szerettek. Azóta összeházasodtak és két lányukkal élnek tökéletes boldogságban.

John Travolta és Kelly Preston

© USA TODAY Network/Sipa USA/East News

Bár mindketten híres színészek, Kelly még emlékszik azokra az időkre, amikor tizenhat évesen  meglátott egy Travolta posztert. Ekkor döntötte el, hogy egyszer feleségül megy hozzá. És ha egy nő valamit igazán akar…

Anne Hathaway és Adam Shulman

© John Salangsang/Invision/AP/Fotolink

A férfi a Palm Spring Film Fesztiválon találkozott kedvenc színésznőjével, ahol egy rövid beszélgetés után már meg is nyerte Anne szívét. 2012-ben összeházasodtak és azóta boldogan élnek, amíg…

Matt Damon és Luciana Barroso

Luciana pincérnőként dolgozott egy bárban Miamiban, ahová A túl közeli rokont forgató Damon betért, és ahonnan a nőnek a hátsó bejáraton kellett kimenekítenie néhány túlbuzgó rajongó elől. A történet folytatása is olyan, akárcsak egy filmben: a férfi fülig szerelmes lett Luciana-ba és 2005-ben feleségül is vette.

Forrás

Olvasd el ezt is!

Sztárok, akik lakótársak voltak

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *