LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Csináld úgy, mint a profik! A Séance jött, látott, és győzött!

Share

Dr. Mester Ildikó, a Magister Products tulajdonosa életre hívta legújabb termékcsaládját: A Séance-t. A professzionális bőrápolás immár lakossági használatra is elérhető. (Végre!)

A natúrkozmetikumok piaca egyre nagyobb teret hódít magának; szerencsére évről-évre több vendég keresi a kozmetikusnál is a természetes összetevőket tartalmazó krémeket. A Séance névre keresztelt termékcsalád a professzionális bőrápolás megreformálására született.

Az egyedülálló kozmetikai kezelési koncepció, amely a legmélyebb bőrrétegekben is kifejti hatását, rendkívüli javulást eredményez a teljes bőrképben, emellett a kezelések feltöltő, aromaterápiás élményt is kínálnak a vendégeknek.

De miből is áll a Séance?

A Séance öt szépségápolási programot tartalmaz: a vízhiányos, az érett, a zsíros, az élettelen, valamint az érzékeny bőr számára egyaránt speciális megoldást kínál. Sőt, egyes termékek a magyar kozmetikumokban korábban még nem alkalmazott újgenerációs alkotóelemeket is magukban rejtenek…

 

Fitoszfingozinnal a gyulladások ellen

Kezdjük azzal, hogy ez mit is jelent pontosan…

A bőrazonos fitoszfingozin, fontos szerepet tölt be a bőr védelmi rendszerének megőrzésében és a szaruréteg hidratálásában. Gátolja a pattanások okozta baktériumok szaporodását, csökkenti a bőrgyulladást. Ezért került bele a tisztító Séance pakolásaiba és masszázskrémjébe.

Tego Pep-4 – Even a tökéletes bőrért

Hozzájárul bőr egyenletességének kialakításához. Minden bőrtípuson hatékonyan alkalmazható, egységesít, láthatóan halványítja a pigmentfoltokat, csökkenti az akné sebeket, miközben erős gyulladáscsökkentő hatást fejt ki. Ezt rejti az Antiage Séance Peptid percek befejező pasztája, amely kifejezetten kozmetikusok által végzett kezelésekhez lett kifejlesztve.

[message type=”success|error|info|notice”]A Séance kozmetikumokat nem csupán a vendégnek, de a kozmetikusnak is igazi élmény. Egy részük otthoni használatra is elérhető, azonban a fő célközönség a természetesség iránt elkötelezett, ugyanakkor tökéletességre törekvő kozmetikus szakemberek. Számukra kedvezményes áron, lakossági ajándék mintákkal, támogató marketing eszközökkel, teljes videós kezelés bemutatóval, bőrgyógyászati alapismeretekkel és üzleti stratégia modellel elérhetőek különböző csomagajánlatok is.[/message]

Ha már ismered a Magister Products minőséget, akkor a Séance termékcsalád újfent nem fog csalódást okozni. Az új kozmetikumokat ITT találod!

 

És ki az, akinek mindezt köszönhetjük?

Ismerd meg Ildikót, és küldetését:

“Nem könnyű az üzleti világban nőként egy nagyobb céget képviselni férfiak előtt.”

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *