LOADING

Type to search

Főoldal Inspiráció

7 motiváló idézet, amivel könnyebb lesz a napindítás!

Share

Bármelyik reggelre ajánljuk. Csak neked. Tőlünk.

“Vágj bele az ismerkedésbe! Valójában az élet bármely területére vonatkozóan ezt tudom neked tanácsolni: vágj bele, ha igazán akarod!”

Trish Cook

“Nem akkor zárkózol el a lehetőségektől, ha megöregedtél, épp fordítva, akkor öregszel meg, ha elzárkózol tőlük.”

Kenneth Kamler

“Az Everest addig volt megmászhatatlan, amíg valaki meg nem mászta.”

Ed Caesar

“Amit teszel, csináld olyan jól, ahogyan csak tudod, életed minden egyes napján! Így amikor elér a halál, egyike leszel azoknak, akik a legboldogabbként távoztak el.”

Howard Lyman

“Ha úgy döntesz, belevágsz, akkor adj bele mindent! Különben el se kezdd! (…) Az elszigetelődés az igazi ajándék. Minden más csak próba, hogy mennyire vagy kitartó és mennyire akarod csinálni. De te megteszed, az elutasítás és a rossz körülmények ellenére is, és jobb lesz mindennél, amit csak el tudsz képzelni. Ha megpróbálod, adj bele mindent! Nincs más ehhez fogható érzés. Egyedül leszel az isteneiddel, és az éjjeleid lángolni fognak, akár a tűz. Az életed egyenes úton halad majd a tökéletes nevetés felé. Ez az egyetlen jó harc, ami létezik.”

Charles Bukowski

“Nincsenek rossz mozdulatok. Az egyetlen hiba egyáltalán nem mozogni.”

Dan Millman

“A félelem hangja ezt mondja: “Rakj tüzet a kandallóban, és maradj ott a melegénél.” A hit hangja azonban azt mondja: “Lobbantsd lángra a szívedet, és indulj megvalósítani terveidet!”

Bob Gass

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *