LOADING

Type to search

Inspiráció Rácsodálkozom Szépítkezem

Így találd meg a tökéletes színű cipőt a nadrágodhoz!

Share

Ha neked is sok nadrágod van és sok cipőd (üdv a klubban!), akkor ez az összeállítás jól fog jönni! 

Ha a te gardróbodban is lapul egy fehér nadrág, egy sötétkék farmer, egy elegáns kosztüm nadrág fekete színben, esetleg néhány másik burgundi, szürke, vagy bézs színben, akkor most segítünk eligazodni, hogy melyik nadrághoz milyen színű cipő illik a leginkább. Persze nincs alaptörvénybe fektetve, hogy csak ezekkel hordhatod ezeket a színeket, de érdemes megfontolni.

Fehér nadrág

A fehér egy univerzális alapszín, ami mindenhez megy. Ha szeretnél professzionális megjelenést, akkor érdemes színes cipőkkel hordani ezt a színt. A feketét felejts el, és inkább szavazz egy másik menő színű cipőre!

Szürke nadrág

Igazi jolly joker ez a szín, hiszen nagyjából minden lábbelivel hordható. Ez a nadrág szín nagyon kényelmes, hiszen bármelyik kedvenc cipőddel hordhatod, és nagyon stílusos is lehetsz mindeközben.

Fekete nadrág

Ha nem szeretnéd az alakodat annyira hangsúlyozni, akkor a legjobb választás a fekete nadrág. Elegáns és alakbarát, ám a fekete nadrághoz nem minden színű cipő illik. Ha érdekes megjelenést szeretnél, akkor jobb, ha élénk színű cipőt választasz a fekete nadrágodhoz.

Bézs színű nadrág

Ha bézs nadrágot viselsz, akkor próbáld világos vagy fényes cipőhöz viselni. Soha ne próbál meg ehhez a nadrághoz fekete színeket viselni, mert az éles kontraszt nem fog jó tenni a megjelenésednek.

Világos barna nadrág

A fekete és a szürke cipő tiltólistás a világos barna nadrág mellé, de egy sötét zöld, vagy egy bordó cipő telitalálat lesz.

Sötétbarna nadrág

 

Az egyik “legnehezebb” szín, mert a fekete, szürke, bordó cipők nem illenek mellé, viszont a zöld, a kék, a piros és a lila árnyalatú lábbelikkel nem lőhetsz mellé.

Sötétkék nadrág

Legyen az farmer, vagy csak egyszerű anyagú sötétkék, világoskék nadrág a sokoldalúsága a legjobb benne. Ez bármivel viselheted.

Zöld nadrág

Bár a matchy-matchy nagyon népszerű, de a zöld színű nadrághoz nem illik a zöld cipő. Inkább viselj eltérő színű lábbelit.

Burgundi és árnyalatai

Bár a burgundi nadrágnál sokszor nem lehet eldönteni, hogy inkább lila, vagy sötétbarna a szín, de próbáld meg, hogy zöld, vagy kék cipővel viseled. Ha elegáns megjelenésre vágysz, akkor viseld a szürke árnyalataival.

Ezt is ajánljuk!

http://goodstuff.hu/2017/01/29/cipok-amelyeknek-megvolt-a-nagy-pillanatuk/

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *