LOADING

Type to search

Élem Ez+az Főoldal Inspiráció

6 dolog, amit a férfiak *titokban* megfigyelnek a nőkön

Share

A hiedelem, hogy a férfiak nem figyelnek az apró részletekre egyáltalán nem helytálló. Nagyon is figyelnek.

Arckifejezés

Az evolúció során természetesen ezt a készséget ugyanúgy elsajátították, mint mi. Pontosan értik, ha valami tetszik nekünk, és azt is, ha nem. Egészen pici rezdüléseket is észrevesznek, mint például a szemöldök felhúzása, ha gyanakszunk.

A ruhád színe

Ez a trükk igen egyszerű. Bármennyire is törekszünk (néha) elrejteni, a ruhánk színe árulkodhat. Ha boldogok vagyunk szívesen viselünk világos színeket, és ha szomorúak, vagy fáradtak vagyunk, akkor jöhetnek a sötét színek. A férfi az életünkben már reggel felméri, hogy milyen a hangulatunk.

Éneklés a fürdőszobában

© depositphotos

Amikor a fürdőszobában vagyunk – egyedül vagyunk. Megnyugszunk, biztonságban érezzük magunkat. Nem meglepő, hogy ilyenkor az érzéseinket “eldúdoljuk”, elénekeljük. Ha a párunk figyelmes észreveszi, hogy vidám, vagy szomorú dalra zendítünk-e rá.

Mit iszol

Fehérbor a romantikához, vörösbor az unalmas estékre, gin és tonik ha átjönnek a csajok. Az italválasztásunk árulkodik arról, hogy hogy érezzük magunkat. Ezt a férfiak is tudják, és ha a kedvencedet rendeli a pultnál, akkor figyelt!

Mit viselsz, ha hódítani akarsz

Természetesen nem ismerik fel a márkákat, vagy, hogy mennyit fizettél érte, de ha egy nő tetszik nekik a társaságból kiszúrják, ha épp hódítani akar. Megfigyelik azt is, hogy mennyire kihívó a ruhája, és abban hogy érzi magát. A magabiztos nők ugyanis úgy választanak ruhát, hogy abban kényelmesen, jól érezzék magukat. És ez tetszik a pasiknak.

Húsevő vagy sem

© depositphotos   © depositphotos

Közhely, de igaz: az első randin a nők nagy része salátát, és könnyű ételeket rendel. Viszonylag kevesen vagyunk, akik be merünk vállalni egy szaftos hamburgert, pedig megéri! A férfiaknak ugyanis tetszik a nő, aki bátran rendel húst (kivéve, ha vega), és aki jóízűen eszik. Szóval emiatt kár aggódni…

 

Nézd meg ezt is:

32 ok, hogy miért randizz olyan nővel, aki szeret enni!

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *