LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

5 dolog, ami a férfiak *nem igazán* szeretnek a kapcsolatok kezdetén…

Share

Természetesen senki sem tökéletes, de néhány dologra nem árt odafigyelni, ha nem akarjuk ellökni magunktól a férfit, aki tetszik nekünk.

1. Túlgondolsz minden szót

A nők hajlamosak kianalizálni egy férfi sms-ének vagy mondatának minden apró részletét, hanglejtéstől az emoji használatig mindent lefedve. Tudom, hogy nem könnyű a férfiakkal, általában nehezebben kommunikálnak az érzelmeikről, de ha egy nap kimarad az sms-ezésben, ne pánikolj. Lehet, hogy elfoglalt, vagy rossz napja van. Mindenkivel előfordul. Ha a barátnőiddel találgatod, hogy miért nem ír, és már biztos vagy benne, hogy nő van a dologban, azzal csak a legközelebbi kijárat felé kergeted.

2. Nincs saját életed

Ne építsd fel az életed egy olyan ember köré, akivel pár hete találkoztál. Eddig is jól megvoltál, most sem kell, hogy róla szóljon minden. Amikor nyakig benne vagy, átadod a hatalmat. Könnyű felvenni a szokást, hogy mindig másokat helyezz magad elé, de ne hagyd magad. Éld a saját életed a barátaiddal, családoddal, munkáddal. A férfi, akinek igazán kellesz be fogja tudni illeszteni magát a képbe kompromisszumok segítségével.

3. Árad belőled a kétségbeesés

Senki sem szereti, ha valaki rátapad. Ez azt mutatja, hogy az a valaki bizonytalan, kicsi az önbecsülése, és folyamatos megerősítésre van szüksége. Ha a pasi a barátaival van, hagyd békén. Ne nézegesd percenként a profiljait, hogy lásd, mi történik vele vagy merre jár.

4. Negatív gondolkodás

Ez nem a valós problémákra vonatkozik, hanem azokra a kérdésekre, amiket azért teszel fel, hogy kiprovokálj egy választ. Például ’Miért nem mondod soha, hogy szeretsz?’ vagy ’Fogadok, hogy szakítani akarsz.’ Ahelyett, hogy infóra vadászol, csak kérdezd meg tőle, amit akarsz. Ha azt akarod, hogy egy férfi őszinte és egyenes legyen, legyél te is az.

5. Szóba kerül az ex

Ha a kapcsolat elején csak a múltbéli kapcsolataidról tudsz beszélni, azzal biztosan elijeszted a kiszemelted. Semmi okod nincs rá, hogy felhozd az exeidet témának. Ha valamit ki akarsz magadból adni, beszélj a barátaiddal!

Hölgyeim… A férfiak is követnek el hibákat (Nem egyszer ugyanazokat, mint mi). Senki sem tökéletes, de tehetsz az ellen, hogy önkéntelenül is szabotáld a kapcsolataidat. Boldog és egészséges párkapcsolatot érdemelsz. Az első lépés, hogy szeresd önmagad. Ha ez nem megy, akkor nem fogod tudni fenntartani a kapcsolataidat az életed különböző területein!

Párra lelni nem könnyű, ezt tudjuk. Természetesen nem mondjuk azt, hogy mutasd magad másnak, mint aki vagy. De ha van néhány dolog, amit ki nem állhatsz egy férfiban, akkor azokat a dolgokat te se kövesd el.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *