LOADING

Type to search

Uncategorized

8 híresség, akiknek nem voltak hétköznapi szüleik, de mégis felnőttek (valahogy…)

Share

A következő hírességek szülei valamiben kicsit furák vagy eltérőek voltak, mint az átlagos többi szülő, de az általuk nevelt gyerekből mégis sikeres felnőtt lett. 

Uma Thurman

forrás © zimbio.com

A színésznő 1970-ben született egy nagyon érdekes családba. Édesapja, Robert Thurman volt az első amerikai férfi, akiből buddhista szerzetes lett. Uma édesanyja Nena Thurman korábban Nena von Schlebrügge néven volt ismert, és hippiként élt. Az egykori modell anyuka később a pszichodelikus szerek kutatója lett. Uma nevét a boldogság hindu istennőjéről kapta, szülei pedig tiszteletre méltó életet élnek. Robert a Columbiai Egyetemen tart előadásokat a indo-tibeti buddhizmusról, Uma édesanyja pedig pszichoterapeutaként dolgozik.

Leonardo DiCaprio

fotó: © mirror.co.uk

Leonardo DiCaprio nevét a híres festőről Leonardo DaVinciről kapta, és édesapja azért adta neki, mert éppen az Uffizi Galéria híres festménye előtt álltak, amikor a kis Leó baba rugdosni kezdte édesanyja hasát. Irmelin DiCaprio, Leó édesanyja szociális munkásként dolgozott, édesapja George pedig népszerű obszcén képregény rajzoló volt. George elhagyta a családot, mikor Leo kisbaba volt, de jó kapcsolatot ápolt édesapjával, mert a férfi részt vett a gyerek nevelésében. Leónak jó kapcsolata van a mostohaanyjával, Peggyvel is, akivel az apja a fiú 4 éves korában házasodott meg.

Jennifer Aniston

fotó: © heightline.com

Jennifer 1969-ben született, és mindkét szülője színész volt. Anyja, Nancy Dow nem igazán állt közel Jenniferhez, ezt a Jóbarátok színésznője említette egy interjúban, amikor az anyjával való kapcsolatáról kérdezték. Érdekes, hogy John Aniston pályafutása először az amerikai haditengerészetnél indult, majd később lett csak színész, amikor elvállalta a Love of life szappanopera szerepét. Több sorozatban szerepelt 1965-től kezdve napjainkig. Több mint 160 díjra is jelölték John-t, így bőven tudott lányának tanácsot adni a színészkedésben.

Jake Gyllenhaal

fotó: © people.com

A Túl a barátságon és a Fogságban című filmek sztárja 1980-ban született egy hangos és mindig buzgó családba. Apja, Stephen Gyllenhaal sok népszerű sorozat (Twin Peaks, A mentalista) producere és rendezője, Jake anyja Naomi Foner hollywoodi forgatókönyvíró. A különleges származása szokatlan megközelítést kínált a gyermekek nevelésében (Jake-nak van egy húga is, Maggie, aki szintén színésznő). Apja oldalán Jake egy nemes svéd család (Gyllenhaal) leszármazottja, az anyja zsidó orosz származású. A viszonylag jómódú családnak szigorú demokratikus szülői stílusa volt. Tartották a Bar Mitzvah (egy zsidó rituálé), de gyakran jártak a hajléktalan szállókba Háladáskor, hogy a gyerekek megtanulják, hogy milyen az önzetlen segítségadás.

Tupac Shakur

fotó: © xxlmag.com

Az egyik legismertebb, és legbefolyásosabb hip-hop művész 1971-ben született. Szülei aktív tagjai voltak a forradalmi Fekete párduc elnevezésű szervezetnek. Ez a radikális nézeteket valló csoport aktívan részt vett az afrikai-amerikaik jogi harcában. Tupac anyja Afeni Shakur és apja Billy Garland ennek a szervezetnek voltak az élenjárói. Afenit ellen 150 vádemelést is bejelentettek, beleértve egy nagyon komolyat is. A vád az volt, hogy az Amerikai Egyesült Államok ellen szervezett egy támadást. Ezt a vádat ejtették, mielőtt Tupac megszületett volna. Fia halála (Tupacot lelőtték egy bandaháborúban) után Afeni kapta a dalok után járó jogokat és most jótékonysági szervezeteket támogat.

Hugh Laurie

fotó: © skinoutfit.info © cloudfront.net

Doktor House 1959-ben született Oxforban egy skót orvos és egy háziasszony szerelméből. Anyja, Patricia Laurie számos történetet írt, ami a London Times-ban jelent meg. Apja, William Laurie igazi sportrajongó volt, aki olimpiai aranyérmet szerzett evezésben 1984-ben. A férfi a Cambridge-beli evezős klubnak volt a tagja. A férfi sport karrierje nagy hatással volt fiára, Hugh 1977-ben megnyert egy junior lovasbajnokságot.

Dustin Hoffman

fotó: © forward.com

Az 1937-ben született színész családjában a művészi vonal nem volt egyedi. Édesapja Harry a Columbia Pictures divattervezője, a színész édesanyja Lilian Hoffman ismert jazz zongorista volt. Amikor a kis Dustin 5 éves lett édesanyja zongorázni tanította. Mindkét szülő szilárdan hitte, hogy Dustin jövője a zenéhez fog kapcsolódni. Dustin azonban fiatalkorában testvéréhez hasonlóan filmekben kezdett el dolgozni és ez meghatározta a karrierjét Hollywoodban.

Kate Hudson

fotó: © closerweekly.com

Kate Hudson 1979-ben született Bill Hudson zenész és Goldie Hawn színésznő gyermekeként. Szülei válása után Kate-t Kurt Russel, Goldie második férje nevelete. Kurt és Goldie is híres színészek anno, így Kate színészi pályáját nagyban befolyásolta nevelő apja és édesanyja. Kate kijelentette, hogy igazi édesapjának Kurtot tartja, Bill mindig is közömbös volt számára. Kurt és Goldie már több mint harminc éve házasok, kapcsolatukat mindenki irigyli Hollywoodban, így nem véletlen, hogy ez a jó példa Kate számára is példaértékű.

forrás

Ezt is ajánljuk!

Kire ütött ez a gyerek: így néznek ki a szépséges színésznők utódai!

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *