LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Emlékezz rá, hogy jó vagy. Elég vagy. Húzd ki magad.

Share

Íme a napi emlékeztetőd: jó vagy. Elég vagy. Ne hidd el, ha mások, mást mondanak.

Nem érdekel, hogy mit mond a világ. Nem érdekel, hogy hányszor buktál el, hány rossz kapcsolat van a hátad mögött, hogy hányszor nem tetted meg, amit kellett, és hányszor zuhantál össze a terhek alatt. Nem érdekel, hogy ki voltál és honnan indultál. Most itt vagy. Most ez vagy.

És fontos, hogy tudd: nem vagy kevés.

Mindig vannak, akik támadják az önbecsülésünket, akik szerint nem vagyunk elég jók, elég ilyenek, vagy olyanok. Olyanok is, akik szerint neked kéne elvinned a balhét valami miatt, ami nem is a te hibád.

Mindig lesz olyan, akinek te vagy a gond. Te vagy a probléma. Aki megpróbál levinni a saját szintjére.

Megpróbálják elérni, hogy a tükörbe nézve ne tessen, aki vagy. Amit látsz.

Tedd meg, hogy ennek ellenére mosolyogsz. Tovább. Ahogy eddig. Mosolyogj és szeress, és ne hagyd, hogy a szívedhez férkőzzenek. Hogy megváltoztassanak.

Jó ember vagy. Húzd ki magad.

Kérlek tarts magasan a fejed, amikor jó dolgot teszel. Figyelj és tartsd a szemed előtt a célt, amikor megpróbálnak elgáncsolni. Próbálj meg józan maradni akkor is, amikor épp összeomlik körülötted mind.

Elég vagy. Tényleg.

Elég vagy a férfinak aki szeret, vagy majd aki szeretni fog. Ha nem így bánik veled, engedd el. Elég vagy a családnak, ami felnevelt. Ha ők nem így éreznek irántad, ha ők nem látják, hogy milyen vagy lépj hátra kettőt. NE hagyd, hogy összetörjenek.

Elég vagy a barátaidnak is. Ha másként érzed, akkor nem a barátaid igazán. Ha nehéz élethelyzetben vagy meg fogják érteni, és nem teszik még nehezebbé. A barátok azért vannak, hogy támaszod legyen.

Akármi miatt is vagy most feszült, bármilyen nehéz is a helyzet tudd, hogy meg fogsz vele birkózni.

Elég vagy. Erről ne feledkezz meg.

Olvasd el ezt is:

Te erős és gyönyörű nő! Ez most neked szól!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *