LOADING

Type to search

Rácsodálkozom

12 jel, ami bebizonyítja, hogy a kedvesed őrülten imád téged

Share

Az igaz szerelem nemcsak érezhető, hanem szabad szemmel is látható. Ha te is olyan ember vagy, aki mindig bizonyítékot keres a szerelemre, akkor figyelj a következő jelekre!

1. Megosztja veled az ételét

Emlékszel még a Jóbarátokból Joeyra? “Joey nem ad a kajájából” híres mondás tulajának bizony sosem volt szerencséje a csajoknál, talán pont azért, mert nem osztotta meg az ételét a másik féllel. Sokan nem szeretik, ha valaki beleeszeget az ebédjébe, van akinek az is furcsa, hogy romantikusan etetik egymást néhányan a párjukkal. Nos ha neked ezek nem jönnek be, akkor sincs baj. Ha a párod szívesen megosztja veled az ételét, kóstolót ad belőle, és sosem bánja, ha ellopsz a tányérjáról néhány falatkát, akkor egy igazán kedves embert találtál.

2. Hangüzenetet hagy neked

Napjainkban az internetes kommunikáció a megszokott és mindennapi, de valljuk be a csetbeszélgetés sokszor személytelen. A hangüzenet egy jó alternatíva azok számára, akik nem lehetnek együtt annyit, amennyit csak akarnak, de mégis szeretnék megüzenni a másiknak, hogy éppen mit éreznek. A hangüzenet ugyanis jobban megérinti az embert, hiszen kell keresnünk hozzá egy csendes helyet, hogy meghallgassuk, és sokkal intimebb, mint egy pár mondatot elküldeni a cseten. Próbáld ki te is és meglátod, hogy mennyire más lesz!

3. A telefonját bármikor felügyelet nélkül hagyja, vagy odaadja neked

A telefonunk az a technikai eszköz, ami a legtöbbet tudja rólunk, és arról, hogy mit nézegetünk, kivel beszélgetünk a szabadidőnkben. Amikor otthon vagy a pároddal és ő mindig a telefonjába bújik, ám amikor hirtelen megjelensz mellette, rögtön lezárja a készüléket, vagy elrakja, az nem éppen a legjobb jel. Az viszont, ha simán otthagyja a csetbeszélgetéseit kinyitva előtted, az a bizalom jele. Persze kell a magánszféra, nem szabad mindent megosztani a másikkal, és erre nem is kötelezheted a másikat, de gyanakodásra adhat okot a nagy titkolózás. Az őszinteség sokkal inkább a szeretet jele.

4. Új dolgokat próbáltok ki együtt

Amikor két ember találkozik, mindketten hozzák a kapcsolatba a saját hobbijukat. Minél régebb óta vagyunk együtt már a párunkkal, annál nehezebb igent mondani egy újabb hobbinak. Ha a partnered egy olyan személy, aki törődik veled, és többet szeretne megtudni a személyiségedről, akkor biztos, hogy bedob valami közös dolgot. Ez lehet görkorizás, bringázás, csoportos fitness óra, közös festés, bármi, ami szorosabbra zárja a kettőtök közti köteléket és előhozza a rejtett tulajdonságaidat. Ráadásul ez is egy újabb alkalom, hogy minőségi időt töltsetek együtt, miközben jobban megismeritek egymást.

5. Kis meglepetéseket ad nem csak ünnepnapokon

A nagy évfordulók és ünnepségek közeledtével szép gesztus meglepni egymást, de a ne feledkezzünk erről meg a sima hétköznapok alatt sem. Egy váratlan kis kedvesség, nagyon széppé tudja tenni bárki napját. Ha a párod még mindig meglep, kis “Szeretlek” feliratot hagy a hűtőn, vagy a tükrön, akkor biztos lehetsz abban, hogy fontos neki a kapcsolat, és te magad is.

6. Képes miattad és érted megváltozni

Senki sem várja el, hogy miattad megváltozzon életed szerelme, de egy jó kapcsolatban képesnek kell lenni arra, hogy változtassunk valamin, ha ez a másikat zavarja. Ha te korai madár vagy, a párod pedig éjszakai bagoly, akkor próbáljátok meg összehangolni az életritmusotokat, így elég időt tölthettek együtt, miközben boldogok is lehetettek.

7. A legjobb pillanatokban is veled van

Nyilván nem kell rákényszeríteni a férfit arra, hogy végigmeneteljen velünk egy nagy leárazást próbafülkéről próbafülkére vándorolva, de jó dolog, ha kikéred a tanácsát a ruháiddal kapcsolatban, hiszen neki szeretnél tetszeni. Te is menj el vele egy barkácsbeszerző körútra, még akkor is, ha a hátad közepére kívánod a dolgokat. Hidd el, hogy közben sok mindent megtudhatsz róla, és ő is rólad, ez pedig építi a kapcsolatotokat. Legyen meg az őszinte érdeklődés bennetek a másik iránt, hiszen ezekből áll össze egy igazi kapcsolat.

8. Tudjatok beszélgetni, de hallgatni is

Mindannyian álmodunk egy olyan emberről, akivel csendben is együtt tudunk lenni. Nem arról az elnyomoó csendről beszélünk, hanem arról a jó fajtáról, ami közben biztonságban érezzük magunkat, közel a másikhoz, még akkor is, ha nem mond semmit sem. Viszont legyen meg a kettősség, hogy amikor viharos időszakotok van, akkor beszéljétek meg a helyzeteket, legyen meg köztetek a kommunikáció, mert ez nagyon fontos. Ne fojtsátok el a vitákat, válasszátok inkább a beszélgetést, mert ez előre visz titeket. A szerelem a megértésről is szól.

9. Büszke arra, hogy veled van

Jó az, ha a kapcsolatotok elején szeretnéd titokban tartani a boldogságodat, hiszen a túlcsorduló romantikus pillanatokat nem kell mindig megosztani. Később azonban elengedhetetlen, hogy néhány képet, vagy közös dolgot megossz a kedvesedről. Légy büszke arra, hogy veled van. Ismerd meg a barátait, szüleit, kollégáit, és beszélgessetek velük, és legyen ez kölcsönös. Légy büszke arra, ha a párod valami fontos dolgot ér el az életében, és legyen néhány közös fotótok ezekről a pillanatokról.

10. Akkor is veled van, amikor rossz napod van

Az élet nem csak a napsütés és a szivárvány, hanem tele van csúnya pillanatokkal is. A betegség bármelyikünknél előfordulhat elő, és általában váratlanul jön. Akkor is légy együtt a kedveseddel, ha nincs jó napja, hiszen a kapcsolatotok nem csak a jó dolgokról szól. Te is nagyon örülsz majd, amikor melletted van, amikor lever a víz, vagy ki sem bírsz kelni az ágyból. Ha a kedvesed azonnal elszalad a patikába valami gyógyszerért, vagy veled nézi a kedvenc sorozataidat, amikor náthás vagy, akkor tudod, hogy megtaláltad a megfelelő embert.

11. Meghallgatjátok egymás tanácsait

A nők általában olyan embert keresnek, akik képesek arra, hogy döntés hozzanak, a férfiak pedig olyan nőt akarnak, akik nem bizonytalanok magukban. Mindkét nem szeretne egy olyan partnert találni magának, aki készen áll arra, hogy meghallgasson minket, és nem szégyell tanácsot kérni és adni egy helyzetben. Ha találsz egy olyan személyt, aki értékeli a véleményedet, szeretné hallani a tanácsaidat, akkor ne engedd el ezt az embert.

12. Szeret megcsókolni, megharapni

Tudományosan bebizonyított tény, hogy a harapás fokozza az érzelmeket. Persze nem a fájdalmas változatra gondolunk, hanem a kedves kis játékosságra, aminek minden kapcsolatban fontos szerepe van. Ha a partnered szeret simogatni, harapdálni, akkor az egy jelzés az agyunknak, hogy egy olyan kapcsolatban vagyunk, ami elég mély, és őszinte számunkra.

forrás

Te ismerted ezeket a jeleket? Hányat tudsz kipipálni a kapcsolatodban? 

16 vicces illusztráció a kapcsolatok mindennapjaiból

Tags:

You Might also Like

1 Comment

  1. Pont a fele…

    Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *