LOADING

Type to search

Élem Ez+az

7 jel, hogy anyuci *pici fiával* randizol

Share

Egy igazi férfi tiszteli a nőt. Ez a tisztelet általában az édesanyjával való kapcsolatából fakad. Ha egy férfi királynőként kezel, azt (nagyobb részt) a neveltetésének köszönheted. De mi történik akkor, ha az anya-fiú kapcsolat kicsit túl szoros?

Úgy érzed, az anyja folyton veletek van, és harcolnod kell vele a fia figyelméért? IÍme 7 jel, hogy egy igazi anyuci pici fiával hozott össze a sors.

Anya a személyi titkár

Ha a pasid nem tudja kimosni a saját szennyesét, nem tud bevásárolni egyedül, vagy nem képes bevetni az ágyát, akkor ő bizony anyu pici fiacskája. És a legrosszabb, hogy imád az lenni. Egy ujját sem kell mozdítania, mert anyuka mindent megcsinál, aminek csak annyi a hátránya, hogy valószínűleg az összes kapcsolatában ezt fogja keresni a nőkben. Benned is.

Anya adja a pénzt

Elég baj, ha a pasid nem tudja kimosni a saját alsóját, és nem tud csinálni magának egy szendvicset, de ha a pénzügyeit sem tudja rendezni, akkor fuss. Minél messzebb. Ha a pasidat még mindig pénzeli az anyukája, az biztos jele annak, hogy az anyjától függ, és ezen nem akar változtatni. Ha nem zavarja, hogy az anyja pénzét költi a sajátja helyet, az sosem jelent jót.

Anya mindig telefonál

Előbb utóbb eljön az a pont, hogy bele-bele nézünk a párunk telefonjába, ezt kár tagadni. Ha az sms-ek és hívások 90%-a az anyját mutatja, akkor valószínűleg egy APF-fel van dolgod. Ha úgy szerepel a telefonjában, hogy ’Anyuci’ vagy ’Mami’, és a srác fülledt pillanataitokban is képes felvenni neki a telefont, baj van.

Anya betoppan

Az egy dolog, hogy folyton hívja, de ha kopogás nélkül besétál a szobába, vagy bejelentés nélkül megjelenik nála naponta, mikor épp leülnétek vacsorázni, akkor el kell beszélgetned a pároddal. Ha nem hajlandó ezt megbeszélni az anyjával, nehogy ’megsértse’, akkor bizony Ő egy anyuci pici fia.

Anya a főnök

Megkéred, hogy hozzon tejet a boltból, esélyes, hogy vagy elfelejti, vagy háromszor kell szólnod. De ha az anyja kéri valamire, és kaszát kapát eldobva rohan segíteni neki, akkor biztos lehetsz benne, hogy ez soha nem fog megváltozni. Úgy ugrál ahogy anya fütyül, és ezzel nem tudsz versenyezni.

Anya szava dönt

Az sem szerencsés, ha a pasid a barátai véleményére fektet nagyobb hangsúlyt, de ez még mindig semmi ahhoz képest, mint mikor az anyjához fordul támogatásért, téged teljesen kihagyva a pikszisből. Munkát akar váltani? Házat venne? Kutyát akar? Egy hosszas beszélgetés után, mikor úgy érzed, jutottatok valahova közösen, biztos lehetsz benne, hogy felhívja az anyját, akinek megvan a hatalma, hogy két szóval felülírjon téged.

Anya a legjobb

Nincs annál rosszabb, mikor minden apró dologban az anyjához hasonlít. ’Anya több cukrot tesz a paradicsomszószba, te miért nem?’ vagy ’Anya bőre sokkal puhább a tiédnél. Megkérdezhetnéd, milyen testápolót használ’. A nők nem szeretnek hasonlítva lenni az anyjukhoz, az anyósukhoz meg aztán főleg nem. Ha a pasid nem bírja megállni, hogy az anyjához hasonlítgasson, akkor lehet, hogy itt már Freud sem segít.

 

Ha csak nem tartod szexinek, hogy a pasid teljesen odavan az anyjáért, akkor tartsd nyitva a szemed, és ha ezekkel a jelekkel találkozol, menekülj, amíg még lehet!

 

Nézd meg ezt is:

Nem én vagyok a “Mama Hotel”, avagy azért szakítok, mert nem fejlődsz…

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *