LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Az erős nők azok, akik túlságosan törődnek…

Share

Ők ugyanis nem félnek attól, ha törődni kell valakivel. Ők nem félnek megmutatni, hogy vágynak arra, hogy törődhessenek, hogy szerethessenek.

Ők tudják, hogy megmutatni a gyengeséged teljesen rendben van. És akkor is őszintén élik az életet, ha emiatt már rengetegszer csalódnak.

De ők azok is, akik általában alul értékelik magukat. Mert folyton az jár az eszükben: Bárcsak más lennék… Bárcsak kevésbé érdekelnének a dolgok… Bárcsak képes lennék magasról fütyülni ezekre a dolgokra… Vagy emberekre. Vagy véleményekre.

Bárcsak…

Az igazság pedig az, (amit gyakran ŐK nem látnak), hogy azok a dolgok fontosak, amelyek iránt érdeklődnek. Amelyekkel törődnek. Nem számítanak nekik ugyanis a felületes dolgok. Hogy a szeretteiknek mennyi a pénzük, hogy mit gondolnak róluk mások.

De az már nagyon is, hogy hogy vannak a barátaik, hogy tudnak-e segíteni valamiben, hogy tehetnek-e bármit, ami számít.

Ők azok, akik azok után is gondolnak azokra a bizonyos személyekre, akik megsebezték őket. Vissza nem engedik az életükbe, de sokszor eszükbe jut, hogy vajon hogy van? Jól megy a sora? Kigyógyult már a toxikus viselkedésből?

Ők azok, akik gyakran megkapják, hogy “Sok vagy.” Hogy, “Nyomulós vagy.” Pedig egyáltalán nem ez a helyzet. Ők szenvedélyből élnek, tudják, hogy mit akarnak, és nem félnek kimutatni, ha valami, vagy valaki tetszik nekik. Ők nem fognak játszani, vagy taktikázni.

Ez vagyok. Azt kapod, amit látsz…

A legerősebbek túlságosan törődnek. Túlságosan aggódnak. Miattad. Mert szeretnek, mert nem akarnak elveszíteni. Mert tudják, hogy az milyen érzés.

Teljes szívből szeretnek és ez teljes embert kíván.

És ez jó dolog. Megmutatja, hogy az Ő szívük könnyen nyílik, és nehezen zárul.

 

Olvasd el ezt is:

Ha szeretsz valakit, akkor előbújsz a falaid mögül

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *