LOADING

Type to search

Lakom

Nagymami romos fészeréből lakható kuckót varázsoltak

Share

Imádjuk a felújításokat, amikor az előtte-utána képeken lehet csodálkozni, hogy mit képesek egyesek kihozni egy lerobbant épületből. A most következő régi fészer is ilyen lesz. Felkészültél a varázslatra? 

Rebekah és férje szerettek volna közelebb lenni nagylányukhoz, ezért új lakás után néztek. A nő már sok lakást újított fel, hiszen ez a munkája, de amikor saját maguknak és három kutyusuknak szerettek volna egy kicsi, de otthonos lakást találni nem volt egyszerű dolguk. Végül meglátták a lehetőséget egy 1905-ben épített fészerben, ami a nagymamájuké volt, és régóta nem nyúltak már hozzá.

A házaspárnak csak 2000 dollárjába került az egész átalakítás, ami alig több mint 580.000 forint. Hogy hogyan sikerült ez a látványos bravúr nekik? Beszéljenek a képek!

A 200 négyzetméteres fészert csak tárolásra használták már régóta, így először is el kellett hordani a benne tárolt dolgokat. Ezekből, amit tudott megmentett Rebekah, és felhasználta az új hely dekorálására, berendezésére. Annak érdekében, hogy lakható legyen a fészer új szigetelést, nyílászárókat, és ajtókat kapott a hely. A padló egy régi lakás megmentett és felújított darabjai voltak, amit sokszor kellett lekezelni, de így is megérte.

“Szeretem, hogy mindennek története van az új otthonunkban, hiszen minden megmentett és újrahasznosított dologból készült.” – mesélte a feleség, aki a legtöbbet a padlóval foglalkozott.

Az otthonuk parasztház stílust kapott, rusztikus gerendákkal, rengeteg világos anyaggal és fehér festékkel. És hogy miért a fehér festék? “Úgy döntöttünk, hogy szeretnénk a fal borítását és a mennyezetet fehérre festeni, mert ezzel is maximalizáljuk a fényt a lakásban, és így a helyiségek is nagyobbnak látszódnak. A padló azért van függőlegesen behúzva, mert így is nagyobbnak tűnik a tér.”

A különféle színek, és anyagok otthonossá teszik a kis lakot, amiben minden hely ki van használva tárolásra. A házaspár sokat bújta az internetet, mert imádják a kidobott cuccokat, amiket egy kis idő és pénz ráfordítással újjá varázsolták. Ilyen a hűtő mellé kerülő kis zsúrkocsi, vagy a mosogató fölő akasztott használt evőeszközök, és a lakás falát díszítő képek.

Mi szívesen laknánk ebben a régi fészerben, mert nagyon otthonos lett a felújítás után. Neked hogy tetszik?

forrás

Nézd meg ezt is:

Diane Keaton megtervezte saját házát, és elég menő lett!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *